Copilul tău te-a ales pe tine să îi fii mamă. Chiar înainte de a se naște

Și, din acel moment, există o legătură invizibilă, dar puternică între voi. Știați că copiii își aleg părinții ei înșiși? Da, este adevărat, copilul tău te-a ales legându-și sufletul de al tău. Înainte de naștere, sufletele viitorilor copii experimentează ceea ce nu își pot aminti mai târziu, dar legătura cu mama se creează înainte de naștere, iar sufletele sunt unite pentru totdeauna.

„Mi-e greu să exprim în cuvinte toate emoțiile și sentimentele pe care le-am simțit, știind că ai apărut în burtica mea. Crești atât de repede, privind lumea cu un aspect inocent și în fiecare zi descoperi noi secrete ale acestei lumi.

Dar tu nu crești singur – eu cresc alături de tine și mă dezvolt ca o mamă.

Fă ceea ce îți va face sufletul să vibreze și orice altceva va fi adăugat. Nu deveni dependent de nimic sau de nimeni, deoarece energia creativă se află în interiorul tău.

Lasă-ți gândurile să fie frumoase, iar viața ta va fi frumoasă.

Fii recunoscător, aceasta este cea mai bună prismă prin care să privești viața și ține cont că, cu cât mulțumești mai mult, cu atât primești mai mult.

Te iubesc fără nicio cerință sau condiție, indiferent de ceea ce faci sau nu faci. Sunt infinit recunoscătoare pentru viață pentru că mi-ai dat posibilitatea să devin mama ta.

Îți mulțumesc că faci parte din mine, dragă copile. Viața mea a devenit mult mai frumoasă când ai apărut în ea. Iartă-mi greșelile, mă străduiesc din răsputeri! Aș vrea să sărbătoresc cu tine mai multe zile de naștere, să te văd și să te iubesc în fiecare zi! ”

Un mesaj minunat al unei mame care merită împărtășit cu toată lumea și cu toate viitoarele mămici!