Cu bune, cu lecţii, cu dezamăgiri, victorii sau înfrângeri viaţa merge înainte!

Atunci când dai de greu continuă sa mergi mai departe, viața ta se va schimba, lucrurile se vor îmbunătăți…

Când viața este dificilă…nu renunța! Nu renunța la visurile tale, la inima ta, la planurile tale. Nu renunța la tine.

Ai oameni lângă tine; ai prieteni dragi, familie, persoane necunoscute care te pot ajuta. Te ai pe tine însăți. Ai abilitatea de a iubi și de a fi iubită. Ai șansa să oferi zâmbete. Respiri. Ai mai multă putere decât îți poți imagina.

Mergi mai departe. Ridică-te de la pământ și găsește soluții pentru problemele tale. Ai supraviețuit până acum iar asta trebuie să însemne ceva! În curând va răsări și soarele pe strada ta!

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care vreau să ți le amintești în momentul în care simți că nu mai poți:

Ai o voce, folosește-o! Și nu doar pentru a te încuraja pe tine, ci și pentru a oferi puțin sprijin oamenilor din jurul tău. Împărtășește cu lumea ceea ce simți, ceea ce crezi. Puterea cuvintelor poate schimba realitatea, de aceea este foarte important să le alegi cu înțelepciune.

Adu-ți aminte că oamenii vin în viața ta cu un scop bine definit. Acordă o atenție specială mesajelor pe care aceștia vor să ți le transmită.

Nu ține durerea în sufletul tău. Acceptă ce se întâmplă, îmbrățișează acest moment al vieții tale pentru că te face să simți că trăiești. Găsește motivație și putere în lucrurile care sunt prea puternice pentru sufletul tău și arată întregii lumi că nu îți este frica de schimbări. Mergi mai departe… întotdeauna cu capul înainte.

Nu te opri niciodată din iubit. Oferă dragoste oamenilor din jurul tău. Oferă atenție inimii tale. Fii bună la suflet.

Când momentele sunt dificile, permite-ți să fii sensibilă. Nu te mai ascunde după deget, acceptă ce se întâmplă. Și ține minte că nu va fi întotdeauna așa dificil. Da, această lume îți va frânge inima, însă te și vă ajuta să găsești modalități pentru a o vindeca.

Dacă inima ta ar putea vorbi, ce ar spune?

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/54683/tu-vei-merge-mai-departe-viata-ta-se-va-schimba-lucrurile-se-vor-imbunatati.html