Cu bune sau rele, viata merge mai departe…

Viata este o insiruire de trairi bune si rele,nu avem de unde stii niciodata care,cum se va termina…dar viata merge inainte, trebuie sa ne oprim doar la ce simtim ca aduce bucurie in suflet. Ieri eram extrem de suparata,dar astazi facand o vizita la persoana care m-a suparat o viata,chiar mi-a fost mila cat de neajutorat era.

Sunt oameni care atunci cand sunt in putere cred ca asa vor fi o vesnicie si traiesc intr-o nepasare totala,dar uita ca in viata vine si scadenta cand faci balanta vietii si la lucruri frumoase sau bune iesi in deficit. Asta este…multi nu sunt in stare sau nu doresc sa gandesca mai departe.Nu stiu daca indulgenta are de-a face cu iertarea,povara de a fi iertat este mai mare decat povara de a ierta.

Sigur ca toti gresim si ne dorim iertare. Daca nu putem ierta, daca nu putem depasi anumite situati, nu ne iubim pe noi suficient. Iubindu-ne pe noi putem ierta…putem iubi.Sunt lucruri pe care le putem ierta, altele nu. Cert e ca daca nu iertam, povara e si a noastra.

Realitatea este ca orice are un sfarsit…si intodeauna exista un nou inceput,de aceea am hotarit sa iert pe toata lumea ,nu cred ca in viata avem timp sa ne gandim la cei ce gresesc fata de noi. Oricum am inteles ca daca suntem inzestrati cu o viata, ar trebui sa profitam de ea cat mai mult, s-o exploatam din toate punctele de vedere si cu un zambet zilnic o vom face mai frumoasa!

 

Loading...