Cu Dumnezeu treci peste greutăți, obstacole și alte neajunsuri. Doar cu EL!

Am învățat foarte multe de-a lungul timpului pentru că am fost una dintre persoanele care nu s-au temut să facă greșeli. Am învățat din toate, chiar dacă pe moment nu am realizat acest lucru. Și am încercat să schimb ceva. Să privesc la viața mea într-un mod diferit față de cum o făceam înainte. Să caut indicii și să descopăr soluții. Și prima dintre ele a fost Dumnezeu.

Atunci când avem o problemă sau copiii noștri au o problemă primul lucru pe care îl facem este să ne îngrijorăm, să ne punem întrebări, să ne temem de consecințe, să ne sufocăm în ipoteze.

Ceea ce nu facem în schimb este să venim la Dumnezeu. Să ne rugăm. Să-i aducem la cunoștință neliniștile noastre și apoi să uităm de ele. Să avem încredere că Dumnezeu va găsi pentru noi cea mai bună soluție. Și că planul Său este cel mai bun.

Încrederea depozitată în Dumnezeu este cel mai bun aliat în lupta cu greutățile vieții. Apoi, sfatul meu este să ne păstrăm puținul optimist pe care îl avem înăuntrul nostru. Pentru că Dumnezeu niciodată nu întârzie să ne dea răspunsuri sau să găsească pentru noi o variantă sau o soluție la necazurile noastre.

Fiecare persoană are modul său propriu de a-și rezolva problemele sau de a face față acestora. Însă, dacă este o cale mai simplă, mai naturală de ce să o irosim?

Tot ce suntem, tot ce am învățat se poate schimba și transforma în altceva. Dacă nu ești o persoană pozitivă, optimistă poți deveni una dacă îți propui și chiar îți dorești acest lucru.

Oamenii care văd partea plină a paharului nu sunt nici visători, nici nu „ trăiesc pe altă lume” așa cum se spune. Pur și simplu au încredere că totul are o rezolvare în această lume și că Dumnezeu le va fi alături întotdeauna.

sursa – https://viatateiubeste.wordpress.com/2016/11/16/cu-dumnezeu-peste-greutati/