Cum înșală într-o relație fiecare semn zodiacal

Adulterul este mai frecvent acum decât oricând. Nu mai contează cu adevărat și tot mai mulți oameni par să fie de acord cu asta. Relațiile moderne sunt mai puțin solide și oamenii nu mai văd adulterul ca pe o problemă. Cu toate acestea, pentru mulți oameni este încă sfâșietor să afle că soțul lor îi înșală. Acest articol este scris doar pentru acești oameni. Vom vorbi despre toate cele douăsprezece semne zodiacale și vom afla care dintre ele sunt mai predispuse să trișeze într-o relație și care semne sunt fidele partenerilor lor.
Berbec
Ei nu trișează nu pentru că nu vor, ci pentru că o consideră greșită și imorală. Se străduiesc să aibă o relație bazată pe onestitate și demnitate. Ei sunt așa și așteaptă la fel de la tine. Dacă Berbecul te-a înșelat, s-a terminat. Relația ta nu va fi niciodată la fel. Dacă îl înșeli pe Berbec, s-a terminat și, pentru că Berbecul nu oferă niciodată a doua șansă.
Taurul
 Adulterul înseamnă sfârșitul unei relații pentru Taur și nu o iartă niciodată, indiferent dacă a fost Taur sau celălalt partener care a înșelat. Taurul nu poate trăi cu cineva pe care l-au trădat. Dar ar trebui să rețineți că, dacă se întâmplă, probabil că este vina ta. Taurul rămâne fidel și loial atâta timp cât primește puțină dragoste și atenție de la partener.
Gemeni
Ei tind să ia decizii nesăbuite, așa că adesea trișează de îndată ce se prezintă o astfel de oportunitate. Nu caută niciodată un iubit intenționat pentru că nu vor înșela. În același timp, așa cum am spus, nu pierd niciodată ocazia de a trișa. Pe partea bună, dacă ești căsătorit cu Gemeni, acea poveste de dragoste pe care el sau ea a avut-o nu a însemnat nimic pentru ei.
Rac
În general, sunt foarte credincioși, dar totuși pot înșela în anumite circumstanțe. Vă întrebați care sunt aceste circumstanțe? Ei bine, Racul nu consideră că este adulter dacă se culcă cu o prostituată, un fost iubit sau un fost soț, pentru că ei cred că nu este nimic de care să-și facă griji aici. Având în vedere că Racul este un semn foarte gelos, avem o situație destul de controversată.
Leu
Ei trișează mult și cu ușurință. De regulă, ei sunt de obicei iertați pentru asta. Partenerii lor înțeleg că Leul este prea pasionat și extraordinar pentru a nu înșela, așa că Leul are nevoie de aventuri amoroase precum aerul. Drept urmare, în cele din urmă, au suportat înșelăciunea. Altfel, Leul pleacă. Și pentru Leo este ușor, deoarece încep relații doar cu cei care pot fi înlocuiți cu ușurință. Așa că Leo își revine după o despărțire destul de repede.

Fecioara
Ei pot înșela doar în visele lor. Ei tind să fie fideli chiar și celor care nu-i iubesc. Onestitatea, demnitatea, loialitatea și integritatea sunt prioritățile lor, așa că Fecioara rămâne fidelă chiar și atunci când relația lor se destramă. Chiar dacă acest tip de comportament poate părea ciudat pentru tine și te poate face să te gândești la o vrajă pentru căsătorie, ar trebui să știi că răbdarea lor nu este infinită și într-o zi poți fi înșelat și de Fecioară.
Balanță
Ei pot înșela din curiozitate, doar pentru a vedea cum este. Când o fac și își dau seama că nu este nimic special în asta, se opresc și nu mai fac niciodată această greșeală. Așa că poate că este în regulă să lași Balanța să trișeze o dată doar pentru a te asigura că nu se va întâmpla din nou.
Scorpion
Ei pot trișa dacă trișarea le va îmbunătăți statutul. Spre deosebire de alte semne, Scorpionul nu este romantic. A avea o relație pentru ei este doar o altă oportunitate de a arăta că sunt mai buni decât alții. Dacă te înșală, înseamnă că nu mai sunt interesați de tine pentru că ți-au câștigat inima.
Săgetător
Ei trișează foarte mult. Cu toate acestea, o fac cu mare atenție, astfel încât soțul aproape niciodată să nu afle despre asta. Ei sunt atenți nu pentru că nu vor să vă rănească sentimentele. Pur și simplu urăsc luptele, așa că fac tot ce pot pentru a le evita. O altă caracteristică interesantă este că răspund întotdeauna la toate întrebările. Deci, dacă nu doriți să aflați răspunsurile, nu întrebați.
Capricorn
Sunt distractive și excentrice, dar sunt loiali. Cu toate acestea, ei nu sunt complet loiali, cu excepția cazului în care se află sub o vrajă de căsătorie care poate împiedica soțul să înșele. Deci Capricornul poate înșela. Dacă Capricornul te înșeală, nu-ți face griji, deoarece această relație de dragoste probabil nu înseamnă nimic pentru partenerul tău.
Vărsător
În ciuda faptului că sunt foarte romantici, cu greu pot fi numiți loiali. Lucrul este că se îndrăgostesc ușor. Deoarece dragostea și sexul merg împreună pentru Vărsător, ei vă pot înșela chiar dacă sunteți împreună de mulți ani. O modalitate bună de a preveni acest lucru este să-i anunțați în mod continuu pe Vărsător că îi iubești și să faci ocazional maratoane sexuale pentru a-i ține prea obosiți pentru a se culca cu altcineva.
Pești
Ei preferă să se întâlnească și să se căsătorească cu oameni cu bani, așa că, dacă au șansa de a fi cu cineva care câștigă mai mulți bani decât tine, vor încerca să seducă această persoană bogată și să înceapă o relație după despărțirea de tine.