Cum să afli care este numele îngerului tău păzitor

Fiecare individ primește cel puțin un înger păzitor pentru a-i ajuta și a-i păstra în siguranță. Cu toții avem îngeri păzitori care ne privesc.
În general, sunt alături de noi până în ultima noastră zi. Cunoașterea numelui îngerului tău păzitor poate fi de un ajutor semnificativ.

Vă permite să aveți o comunicare mai bună cu gardienii și protectorii. Există numeroase modalități prin care puteți solicita să le cunoașteți numele. Și, în plus, pot răspunde în moduri diferite și prin canale diferite.

Majoritatea dintre noi ne imaginăm îngerii păzitori ca manifestări minunate, arătând ca niște oameni înconjurați de lumină puternică. Nu sunt doar ființe care strălucesc, ci sunt făcute din lumină. Sunt creaturi profunde. Nu putem compara „corpul” lor cu forma noastră fizică.

Solicitarea Numelui Îngerilor Păzitori este simplă. Ai nevoie de un loc liniștit. Alegeți locul și ora în care și când nu sunteți ocupat de altceva. Opriți telefonul mobil, închideți computerul, televizorul și orice vă poate atrage atenția.
Faceți un loc pentru reflecție și contemplare. Puteți face o zonă specială. Puteți utiliza lumânări, imagini cu îngeri, pietre prețioase, pene, flori și alte obiecte care vă conectează la tărâmul îngeresc.
Stabilizati-vă și calmați-vă gândurile.

Când te simți pregătit, închide ochii. Încercați să simțiți apropierea îngerului vostru păzitor de dvs. Când credeți că este momentul potrivit, puteți solicita numele Îngerilor Păzitori. Nu există nici o cântare sau invocație specifică pentru aceasta.

Pur și simplu întrebați-le numele. Puteți obține numele Îngerilor Păzitori imediat. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul, deoarece există numeroase moduri diferite prin care îngerul tău păzitor isi poate face simtita prezenta.
Una dintre strategiile pe care îngerul tău păzitor le poate dezvălui numele este să îți pui o idee în cap. Numele apare în mintea ta din senin. Cel mai familiar mod în care îngerii își comunică numele cu noi este prin visele noastre.

Pentru a vă asigura că nu vă lipsește, păstrați un caiet lângă pat. Un alt mod în care ghidul tău divin îți poate dezvălui numele este să cumperi în locuri aleatorii, făcându-te să experimentezi dejá-vu și obținând acel sentiment de familiaritate.

Este posibil să vedeți numele undeva și să aveți senzația că acest lucru s-a mai întâmplat. Un sentiment că știi acel nume de mai înainte.
În situația mea, când l-am întrebat pe îngerul meu păzitor, numele lui a apărut în fantezia mea. Eram literalmente în mijlocul nicăieri și numele a început să se formeze de lumină pe o fundație întunecată. A fost un vis fascinant.

Am fost și sunt încă oarecum neîncrezător, așa că nu am avut încredere în el. În orice caz, în acel moment, l-am văzut apărând pe ecranul meu când navigam pe web. A zburat spre mine și după aceea a dispărut, un nume similar. A fost o cunoaștere interesantă.

Puteți solicita numele Îngerilor Păzitori oricând. Încercați să nu ezitați. Ei sunt apărătorii noștri cerești. Ființe divine care ne păstrează în siguranță și ne îndrumă.

Abia așteaptă să vă vadă progresiv deschis la o corespondență continuă cu ei. Deschide-ți inima către ei și lasă-i să discute cu tine.

Ei sunt protectorii tăi în această viață. Nu vă fie teamă să vorbiți cu ei și să le exprimați recunoștință pentru tot ceea ce au făcut pentru voi.