Cum să aplici legea atracției în 5 pași miraculoși

„Legea atracției” este ceva pe care îl facem inconștient cu fiecare moment petrecut în viața noastră.

Când ne folosim de obiceiurile bune din viață, cum ar fi trezirea devreme, persistența într-o singură direcție, întocmirea listelor de sarcini zilnice, viziunea pentru viitor (ce ne-ar plăcea să avem și unde ne va duce locul fie) ne apropiem tot mai mult de măreție.

Vedeți, atunci când ne imaginăm lucruri în fiecare zi, atragem lucruri pe care ni le imaginăm.

  1. DESCOPERĂ UN SCOP

Este cu adevărat ciudat când cineva nu știe ce vrea. Adică, știi că îți place succesul, viața valoroasă și să fii înconjurat de o familie fericită, dar nu ai idee cum vei face asta. Deci, descoperă ceva la care te gândești tot timpul.

  1. UTILIZAȚI AFIRMAȚII POZITIVE

Afirmarea pozitivă este o tehnică utilizată pentru a programa mintea subconștientă pentru a efectua schimbarea repetând (sau meditând) o frază cheie pentru a obține rezultatul dorit.

În fiecare zi, dacă nu în fiecare oră, este concepută pentru a fi cu urcușuri și coborâșuri, precum bătăile inimii.

Poate că este un mit, dar ei spun că subconștientul tău este de 30.000 de ori mai puternic decât mintea ta conștientă. Chiar dacă nu de 30.000 de ori, sigur este mai puternic.

  1. MEDITAȚI

Meditația este o tehnică care ne va ajuta să ne găsim scopul. Dacă nu vă amintiți, # 1 a fost scopul dvs., punctul dvs. de plecare.

Meditând ne calmăm gândurile frenetice. Nu putem descoperi nimic cu gânduri frenetice și mentalitate încurcată. Este ca și cum ai încerca să găsești un ac într-un fân. Asta e imposibil.

  1. TRECEȚI LA ACȚIUNE

Acțiunea este cheia fiecărui lucru pe care vrei să-l ai! Dacă vă așezați și urmăriți tavanul, legea Amintiți-vă, atunci când doriți ceva, nicio lege a atracției nu va funcționa decât dacă faceți, ceea ce înseamnă să acționați în acea direcție.

  1. ARATĂ RECUNOȘTINȚĂ

Exprimarea recunoștinței este rugăciunea zilnică, religioasă sau nu. Avem creiere pentru a vizualiza minuni, mâini pentru a face minuni și picioare pentru a ne conduce drumul către aceste minuni.