Cum să atragi bani și bogăția cu legea atracției

Aproape toată lumea vrea să afle cum să atragă mai mulți bani folosind tehnicile Legii Atracției. Cu toate acestea, poate ați descoperit de atunci că tehnicile de atragere a banilor sunt mai confuze decât vă așteptați. Dacă vrei să știi cum să construiești bogăția rapid, mai întâi trebuie să stăpânești șase exerciții ușoare.

Vom prezenta mai jos aceste exerciții și vom explora, de asemenea, cum să atrageti banii rapid- 6 exerciții pentru a atrage bani și bogăția

Pasul 1. Concentrați-vă pe abundență
Atrageți mai mult din ceea ce vă concentrați. Deci, dacă petreceți mai mult timp concentrându-vă pe abundența pe care o aveți, ati putea atrage mai mult. Există multe modalități de a face acest lucru. De exemplu: Păstrați un jurnal și obișnuiți-vă zilnic să notați 1-5 lucruri pe care sunteți recunoscător că le aveți. Închide ochii timp de 3-5 minute, petrecând tot timpul locuindu-ți cele mai profunde sentimente de recunoștință pentru abundența din viața ta.

Pasul 2. Nu mai fiti critic
Când încercați să atrageți abundența, criticul dvs. interior vă va spune adesea că nu puteți. Uneori, îți va spune chiar că nu merită să fii bogat. De exemplu, când vă faceți griji „nu cred că voi avea vreodată succes suficient pentru a câștiga bani”, spuneți-vă cu fermitate „Toată lumea poate avea suficient succes pentru a câștiga sume uriașe de bani”. Dacă este necesar, utilizați o tehnică de oprire a gândurilor, cum ar fi rostirea cuvântului „Stop” cu voce tare.

Pasul 3. Cheltuiți în conformitate cu valorile dvs.
O altă dintre cele mai bune modalități de a atrage bani este să vă asigurați că cheltuiți averea pe care o aveți pe lucruri care contează cu adevărat. Când trăiești într-un mod corect, dezvolți o relație mult mai pozitivă cu banii.

Pasul 4. Miroase banii
Deși la început s-ar putea suna ciudat, vfolosiți Legea Atracției pentru bani și avere dacă vă conectați cu mirosul de bani. Când faceți acest lucru, vă aliniați propria vibrație cu bogăția și abundența. În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă că aveți toată bogăția de care aveți nevoie.

Pasul 6. Alungă frica de succes
Mulți oameni se auto-sabotează din greșeală. Deci, la un anumit nivel s-ar putea să vă fie frică de ce se va întâmpla dacă atrageți bani! Nu vă gânditi la asta si fiti pozitivi. Nu aveti ce pierde.