Cum să comunici cu cei dragi care au plecat dintre noi

Pierderea cuiva care îți pasă este un proces incredibil de dificil. Cu toții procesăm durerea în mod diferit, iar parcurgerea etapelor poate fi dificilă pentru majoritatea. O modalitate prin care putem găsi confort este să învățăm cum să stabilim linii de comunicare cu cei dragi care au pleat dintre noi.
Mulți ar putea fi sceptici cu privire la un astfel de proces, dar nu este nevoie să mergeți la un medium pentru a vorbi cu o persoană dragă moartă. Vă puteți reuni cu soțul, tatăl, fiul sau sora în orice moment, atâta timp cât aveți la dispoziție instrumentele de bază, cunoștințele și informațiile. Puteți începe să învățați procesul de comunicare pentru a vă conecta cu cei pe care îi iubiți și doriți să cunoașteți în spirit.

Ei pot veni la tine
Comunicarea după moarte este frecventă după pierderea unei persoane dragi. Există multe modalități prin care persoana iubită ar putea încerca să ajungă la tine, dar trebuie să fii conștient de semne. Prin vise, simțind senzații sau pur și simplu auzind un cântec semnificativ în timp ce aveți o zi stresantă, s-ar putea ca cei dragi decedați să încerce să se conecteze cu dvs. Dacă nu primiți semne imediate de la persoana iubită după plecarea lor, este bine. Unele spirite pot începe să se conecteze imediat, dar altele au nevoie de puțin mai mult timp. Nu vă supărați dacă nu simțiți prezența persoanei dragi. Nu înseamnă că cei dragi nu sunt în preajmă. Sunt, dar uneori ne ia puțin timp să observăm.

Solicitați un semn
Pentru a identifica un semn de la Spirit, trebuie să știți exact ce căutați. Deci, pentru a începe, mulți încep prin identificarea celor mai frecvente tipuri de metode de comunicare disponibile pentru persoana iubită. Acestea sunt visele, melodiile radio sau altele asemenea pe care le pot trimite. Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați să vă dea un semn. Când sunteți atenți, nu riscați să pierdeți semnele pe care ar putea încerca să le trimită. Acest lucru reduce cantitatea de confuzie în procesul de comunicare.

Simțiți prezența lor
Nu toate spiritele simt „la fel” și este probabil că ați experimentat senzația că cineva este în jurul vostru. Toată lumea are un mod diferit de a fi. Prezențele lor te fac să te simți într-un mod diferit, comparativ unul lângă altul. Acesta va dura ceva timp dar veți putea începe să faceți diferențierea între diferitele spirite care vă înconjoară.

Știți când să vă așteptați la o vizită
Există câteva perioade foarte frecvente de vizitare, dar există și perioade de vizitare care sunt special speciale pentru dvs. și pentru persoana iubită. Acestea pot include aniversări, zile de naștere și evenimente majore de viață. Toate acestea sunt evenimente pe care cei dragi nu vor să le rateze. Chiar și evenimentele de viață non-anuale, cum ar fi trimiterea unui copil la facultate sau cumpărarea unei case noi, sunt oportunități pentru persoana iubită de a ajunge la tine. Cei dragi ai noștri din cer ne văd toate urcușurile și coborâșurile, bucuriile și durerile. Vor să știm că sunt în jur pentru a fi acolo prin toate acestea.

Alteori este mai probabil ca tu să primești o vizită, inclusiv când ești singur, în perioadele dificile din viața ta sau în vis. Acesta este motivul pentru care visele sunt, de asemenea, o cale excelentă, deoarece poate fi singura dată când persoana iubită te poate face să stai liniștit și relaxat.

Când înveți cum și de ce comunică spiritul, cele mai comune moduri în care persoana iubită va dori să se conecteze cu tine și când să o cauți, atunci cea mai mare parte a muncii tale este terminată. Tot ce a mai rămas este pasul în care persoana iubită trimite efectiv semnalul.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne urmariti