Cum să creezi un câmp de protecție împotriva energiilor negative

Energiile negative, dar și pozitive, sunt părți ale acestei lumi. Însă, atunci când în jurul tău ai predominant energie negativă, aceasta îți epuizează complet energia pozitivă și te poate face să te simți trist și deprimat.

Din acest motiv expunerea excesivă la energie negativă poate crea dezechilibre mentale și slăbiciune fizică. Este extraordinar de necesar să îți protejezi aura, și să nu permiți ca vibrațiile joase sau aspre să te afecteze.

Iată 5 moduri în care să te aperi de energii negative:

1. Închide-ți aura
În condiții obișnuite, aura ta se poate extinde până la 2 metrii depărtare. Ea este prima care captează energiile străine, dar se și poate închide asemenea unei camere încuiate, atunci când în preajma există energii negative, așa dar este indicat să o închizi mereu atunci când te simți în pericol.
Poți face asta încrucișându-ți mâinile și picioarele stând în șezut. Sau îi poți comanda pur și simplu aurei să stea în jurul tău.

2. Cunoaște-ți împrejurimile
Este important să îți cunoști împrejurimile; îți va fi mai ușor să îți protejezi aura când cunoști sursa negativității. De asemenea, încearcă să îți scurtezi cât mai mult șederea într-un loc dominat de energie negativă.

3. Nu reacționa la negativitate
În timpul unei discuții aprinse, nu reacționa la gândurile negative ale celorlalți. În schimb, încearcă să păstrezi în jur doar gânduri pozitive. Alegând să nu răspunzi la energiile negative, te poți feri de influența lor.

4. Meditează și fă zilnic exerciții
Exercițiile fizice, dar și cele mentale, sunt necesare pentru a alunga negativitatea. Exercițiile îți vor curăța corpul iar meditația aura, însă un rezultat optim va vi obținut doar cu exerciții zilnice.

5. Creează un scut energetic în jurul tău
Creează un scut imaginar pentru a te proteja de negativitate. Pentru a face acest lucru, ordonează-i minții tale să creeze pentru câteva ore un scut rezistent la energiile negative. Acest scut ar trebui să fie permeabil pentru a-ți permite să transmiți energie, dar să împiedice energiile străine să ajungă la tine.

Sursa: https://consciousreminder.com/