Cum să identificați energiile negative de acasă și să le eliminați

Lumea este plină de energii pozitive și negative. Nu este faptul că cineva emană intenționat energie negativă. Dar trebuie să ținem cont de faptul că noi înșine nu trebuie să devenim un receptor și un emițător de energii negative. Ar trebui evitate gândurile negative sub formă de gelozie, criticarea celorlalți, certuri, lăcomie, letargie și multe altele. Evoluția ca om mai bun este o activitate zilnică și este important să rețineți că energiile noastre afectează mediul înconjurător și invers.

Iată câteva semne indicative ale înțelegerii faptului că energiile negative se gasesc într-adevăr in casa ta

1. Problemă cronică de sănătate a unui membru al familiei, care poate să nu răspundă la tratament. Uneori nu suntem în măsură să găsim o soluție la boala unui membru al familiei.
2. Munca sau oportunități bune de a te bloca in ce faci
3. Succesul pare departe și rezultatele dorite nefiind materializate.
4. Să te simți letargic tot timpul și să nu ai concentrare sau voință de a face ceva, în ciuda multor oportunități din jur.
5. O stare apatica.
6. Va este greu să stați sau să lucrați în astfel de spații.
7. Gânduri negative repetitive sau gândire la sinucidere.
8. Comportament neregulat, irațional sau imprevizibil de către membrii familiei.
9. certuri repetate în cadrul familiei sau al membrilor echipei la locul de muncă.
10. Evenimente fără precedent și ilogice în casă.

Existența unei astfel de negativități ar putea fi rezultatul păstrarii locuinței tale necuratate, aglomerate, cu o mulțime de obiecte / obiecte neutilizate, deteriorate, rupte împrăștiate în jur ar putea deveni un teren propice pentru energiile negative și stagnante.

Eliminați negativitatea din casele noastre cu acești pași simpli:

Curățenie și remedii

Păstrați intrarea casei voastre curată!
1. Acest sfat nu numai că ajută la menținerea energiei negative, dar ajută la crearea unei prime impresii bune pentru oaspeții tăi. De asemenea, puteți adăuga plante mici la intrarea casei dvs. pentru a face să pară mai primitoare. Este esențial ca nu numai casa dvs. să fie curată și ordonată din interior, ci și din exterior. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că curățați regulat intrarea casei.
2. Un amestec de apă cu suc de lămâie, sare și oțet alb trebuie folosit pentru ștergerea butoanelor ușilor și a ferestrelor. Apoi, turnați sare de mare la toate intrările și acoperiți-o cu un șervețel pentru a preveni pătrunderea energiei negative în local.
3. În timp ce ștergeți podeaua, trebuie să adăugați un vârf de sare de mare în apă (cu excepția zilei de joi). Acest remediu ajută la distrugerea energiei negative a casei sau a locului de muncă.
4. Poți lua un vârf de sare în mână și îl poți muta peste capul persoanei afectate de trei ori (se poate face 2-3 zile la o întindere). Sarea ar trebui aruncată din casă.
5. Sarea poate fi folosită și în scopuri comerciale, iar acest remediu pentru sare poate fi folosit și pentru creșterea vânzărilor – puneți o bucată de sare într-o cârpă roșie și agățați-o în magazin sau la birou. Acest lucru va proteja magazinele și afacerile de ochii răi. Acest lucru va crește treptat profiturile atât pentru birou, cât și pentru casă, pentru a depăși sărăcia
6. Energiile negative ale băilor și toaletelor pot fi, de asemenea, îndepărtate. Prin urmare, o cană de sticlă umplută cu sare trebuie păstrată în toaletă și baie în casă. Acest remediu ajută la eliminarea unor astfel de energii.
7. Dacă relația dintre soț și soție este tensionata în legătură cu orice sau are un fel de conflict sau o tulburare mentală, atunci o bucată de sare de piatră într-un colț al patului ar ajuta. Va elimina energia negativă și va înlocui această piesă după câteva luni.