Cum să nu mai absorbi energia negativă a altor persoane

Dacă ați fost vreodată într-o cameră cu o persoană negativă, știți cât de toxică poate fi energia lor. Învățarea de a nu mai absorbi energia negativă de la alții este o abilitate spirituală atât de mare. Iată cinci moduri de a opri absorbția energiei negative:

  1. Amintiți-vă, nu puteți mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva te hărțuiește, se plânge de tine sau te distruge, nu-ți face misiunea să încerci să-l convingi pe acesta să te placă. Acest lucru vă va absorbi mai adânc în acel câmp energetic și vă va face dependent energetic de părerea lor despre voi.

De asemenea, nu uitați că nu puteți schimba pe toată lumea. Nu vă faceți misiunea să le remediați nici în acel moment. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să nu încercați să le schimbați, ci doar să nu alimentați energia pe care o proiectează asupra voastră.

  1. Fii atent pe cine inviți în viața ta.

Corpul, mintea și mediul tău direct sunt templul tău. Pe cine invitați? Este o invitație deschisă? Oamenii trebuie chiar să-și șteargă picioarele înainte de a se plimba sau este în regulă dacă îți trag noroiul în suflet?

Este minunat să fii generos, dar există o linie fină cu care să lucrezi, astfel încât să nu fii călcat în picioare, deci te dezactivează de la a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie de ea. Învață să spui „nu” și să fii OK cu asta.

  1. Încetează să mai acorzi atenție.

Un parazit are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Când ești atent la altcineva, le dai energie. Orice v-ați concentra asupra creșterii și vampirii energetici vă vor fura gândurile – scăderea nivelului de energie. Unii oameni își vor arunca energia asupra ta și vor merge mai departe la următoarea oprire. O ureche prietenoasă poate fi un lucru minunat, dar există, din nou, o linie care nu trebuie trecută.

  1. Respiră în natură.

Intrați în natură, meditați, relaxați-vă și respirați. Purificați apa din voi, faceți mișcare și plutați ușor. Ca un fluture, plutește ușor, dar mișcă-te repede. Respirația crește circulația fluxului de sânge în jurul corpului și va ajuta la prevenirea absorbției de energie de la cei din jur.

Mergeți cu încredere, țineți capul sus și nu permiteți nimănui să vă facă să vă simțiți inferior. O omidă mănâncă tot ce o înconjoară și devine grasă, imobilă. Mai întâi trebuie să devină ușoară pentru a zbura.

  1. Asumă-ți în totalitate responsabilitate pentru gândurile și emoțiile tale.

Cum te simți este 100% propria ta responsabilitate. Universul trimite oameni în viața ta pentru a ne testa. Percepția pe care o avem despre noi înșine este mai mare decât percepția pe care o au alții despre noi. Nu ești o victimă, nimeni nu are putere asupra ta.

Luați în considerare modul în care gândurile sau așteptările dvs. ar fi putut manifesta situația care vă deranjează. Ce se întâmplă dacă răspunsul se află în nivelul tău de răbdare, iritabilitate sau compasiune? Dacă nu ne luăm timp să ne uităm, afirmăm în mod inconștient propria noastră victimizare față de lumea din jurul nostru.