Cum să nu mai absorbiți durerea altor persoane și să începeți să o vindecați

Cu toții am avut cazuri în care ne-am ferit de oameni sau locuri care ne-au făcut să ne simțim speriați sau stresați fără niciun motiv pe care să-l putem explica. Acest lucru se datorează faptului că toți posedăm o anumită cantitate de empatie.
Suntem întotdeauna îndrumați de propria noastră intuiție și de energia spirituală a universului, prin urmare oferim și primim un anumit set de vibrații în orice moment. Astfel, toți suntem empatici într-o anumită măsură. Dar acest lucru nu este întotdeauna un lucru bun.

A fi empat vă permite să simțiți când ceva nu este în regulă cu un individ sau o situație. Acest lucru devine mai rău atunci când o mulțime de oameni sunt simultan consumați de gânduri negre.
Dar ne putem proteja de aceste vibrații toxice și, dacă nu, cel puțin ne putem asigura că efectul pe care îl au asupra noastră este minim.
Pentru unii dintre noi este mai ușor. Am investit mult timp și energie în construirea zidurilor care ne împiedică să experimentăm sentimentele altora ca ale noastre.
Dar alții care se nasc cu abilități empatice mai mari nu sunt atât de norocoși și se găsesc adesea prinși într-un potop de emoții care nu sunt ale lor pentru început.

Această din urmă categorie este binecuvântată deoarece își pot folosi abilitățile pentru a descoperi rapid orice fel de înșelăciune și deseori sunt atât de pricepuți încât își pot vindeca cu ușurință propriile sperieturi emoționale în comparație cu cicatricile altora care nu sunt legate de ele.
Dar se poate simți, de asemenea, ca o pedeapsă, deoarece fluxul emoțiilor din jurul lor este adesea prea greu pentru a fi suportat. Au dificultăți în a face parte dintr-o mulțime sau în a întâlni indivizi negativi. Uneori nu pot distinge între emoțiile lor și ale celorlalți.

Christina Gutierrez subliniază că energia este aceeași peste tot. Depinde de noi să transformăm energia care ne provoacă durere în energia care ne vindecă pe noi și pe cei din jurul nostru.

De fapt, propriul nostru proces de vindecare ne permite să eliberăm vibrații care îi determină pe ceilalți din jurul nostru să își mărească frecvențele. Acest lucru devine mai puternic atunci când este făcut de empatici.

Acest lucru nu se va întâmpla într-o zi, dar treptat, această metodă va face viața mai bună. Dacă un empat reușește să finalizeze procesul de vindecare și să elibereze tot ceea ce au suprimat, în curând vor vibra la o frecvență atât de mare încât doar a fi în jurul lor va fi suficient pentru ca alții să fie vindecați.
Lumea devine, de asemenea, un loc mult mai frumos în care să trăiască empatul. Nu mai simt că trebuie să calmeze în mod constant oamenii din jurul lor, deoarece sunt plini de propria lor lumină.
Se simt de parcă sunt protejați de negativitatea altora și nu mai sunt copleșiți de aceasta.
Este important să lăsați empatii să se vindece pe ei înșiși și pe ceilalți. Ei pot face din acest pământ un loc frumos pentru noi toți, vindecând câte o persoană.