Cum să-ți dezvolți abilități psihice folosind puterile tale intuitive

Cu toții avem nevoie doar de ajutor pentru a învăța cum să dezvoltăm abilități psihice.

Până în acel moment, a ști să îți folosești puterile reflectă abilitatea ta de a vedea, auzi sau simți lucruri dincolo de tărâmul psihic – despre care spune că se întâmplă tot timpul, atât în ​​mod conștient, cât și fără să știe. Ai nevoie de convingere? Luați în considerare acest lucru: v-ați întors vreodată pentru că ați simțit că cineva se uită fix la voi?

Sau, ți-a apărut în mod aleatoriu gândul unei anumite persoane și apoi ai dat peste acea persoană mai târziu în acea zi? Sau poate că pur și simplu ai avut o atmosferă proastă la intrarea într-o cameră. Toate acestea sunt exemple ale unui dar psihic intuitiv în acțiune.

Cum să dezvolți abilități psihice în 4 pași, potrivit unui profesionist

1. Fii deschis la atingerea abilităților tale psihice
„Primul lucru care oprește explorarea unei persoane în abilitățile sale psihice și intuitive este frica”, spune Jackson. „Oamenii se sperie atât de mult de abilitățile lor naturale, dar aceste lucruri nu sunt înfricoșătoare. Ei sunt întotdeauna acolo pentru a ne ajuta să ne conducem pe calea noastră cea mai înaltă și să fim instrumente de navigație pentru noi în viață ”. Primul pas pentru a cupla acest sfat este pur și simplu să fii dispus și deschis pentru a profita de capabilitățile tale ale lumii. J

2. Exersează citirea energiei oamenilor
Provocați-vă să interpretați energia oamenilor noi pe care îi întâlniți, uitându-vă dincolo de aspectul lor sau modul în care vorbesc și, în schimb, acordându-vă energia pentru informații, spune Jackson.  De exemplu, dacă sunteți la coadă la magazinul alimentar, atingeți energia persoanei din spatele dvs. și vedeți ce se întâmplă. Apoi, inițiați o conversație pentru a vedea ce pepite intuitive de informații pe care le-ați preluat au fost în cele din urmă corecte.

3. Preziceți cum vor arăta locurile
Simțirea și citirea energiei nu sunt singurele modalități de a folosi un simț psihic. De asemenea, vă puteți exersa viziunea psihică sau clarviziunea. Pentru a face acest lucru, Jackson recomandă un exercițiu de vizionare de la distanță: data viitoare când sunteți pregătit să vizitați un loc pe care nu l-ați vizitat niciodată (cum ar fi un restaurant nou, casa unui prieten etc.), închideți ochii înainte de vizită și declarați că doriți să „vedeți” această locație.

4. Ia legătura cu ghidurile tale spirituale
Cu toții avem ghiduri spirituale pe care le putem cere sprijin.  O modalitate de a vă conecta cu ghidurile voastre spirituale este cererea unui semn foarte specific. De exemplu, dacă doriți confirmarea că sunteți pe calea cea bună, puteți trimite acea solicitare în univers solicitând, să zicem, să vedeți o girafă mov. Cel mai bine este să fiți foarte specific în solicitarea dvs. pentru un semn, astfel încât atunci când îl primiți, nu se poate nega că a venit de la ghizii dvs.