Cum să-ți prezici viitorul. Exercițiu sau har?

Nu toti oamenii care au capacitatea de a prevesti viitorul s-au nascut asa. Unii isi dobandesc abilitatile de clarvazatori in urma unor evenimente tragice, cum ar fi accidentele rutiere devastatoare, a unor traume psihice puternice sau a unor boli grave.

Majoritatea insa isi dezvolta clarviziunea prin exercitii mentale persistente, pe care le poti face si tu daca vrei sa-ti afli viitorul. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti schimba viata in bine, stiind din timp ce-ti rezerva viitorul.
Etapele pe care trebuie sa le urmezi

In primul rand, trebuie sa stii ca tu cu mintea ta, prin diviziunea ei superioara si cea inferioara – supraconstientul si subconstientul, poti face foarte multe lucruri la care nici nu te gandesti. Poti produce sau opri cursul unor evenimente, poti combate sau agrava evolutia unor boli etc. De aceea, clarvazatorii nu sunt cu nimic mai deosebiti in comparatie cu tine.

A vedea cu ajutorul mintii inseamna sa parcurgi urmatoarele etape: sa accepti ideea ca intreaga ta capacitate de cunoastere este fragmentara si iluzorie;sa deschizi un canal de comunicatie cu spiritele in fiecare zi, la aceeasi ora si intr-un loc linistit, unde sa nu te deranjeze nimeni;sa te concentrezi asupra unui punct situat in partea frontala a capului si sa-ti imaginezi ca poti sa vezi partea frontala a creierului;sa-ti imaginezi ca eul tau real este inchis in corpul fizic si incearca sa sara in alta dimensiune din partea frontala;sa meditezi si sa te concentrezi ca sa poti intelege realitatea noua si ciudata pe care o vizionezi prin mintea ta;sa aplici ceea ce intelegi in sfera fizica (de exemplu, sa participi la vindecarea ta sau a unui bolnav despre care obtii informatii).

Imaginile vizualizate cu mintea

Nu te descuraja daca nu reusesti din prima incercare. Pentru inceput este posibil sa nu experimentezi nicio senzatie speciala si sa nu vezi nimc. Dupa numeroase repetari, concentrandu-te foarte bine asupra punctului din regiunea frontala a capului vei ajunge sa-ti „adormi” mintea constienta si sa vezi, putin cate putin, unele indicii.

Raze de lumina, stele colorate sau figuri geometrice. Imaginile se vor derula in mintea ta ca atunci cand ai calatori printr-un tunel la capatul caruia te intampina o lumina puternica. In final, vei reusi sa-ti revezi trecutul, locuri inundate, razboaie, vei ajunge sa comunici cu spiritele celor trecuti in nefiinta din familia ta, prieteni, cunoscuti sau necunoscuti etc.

De ce e bine sa ai astfel de viziuni?

poti sa gasesti remediul pentru o boala care-ti macina trupul si careia medicii nu-i gasesc niciun leac; ai putea afla cine intentioneaza sa-ti faca ceva rau si, astfel, vei sti sa te feresti;poti sa descoperi cand iti vei intalni sufletul pereche si poti sa vezi cum arata el inainte sa-l intalnesti;ai putea gasi solutii pentru problemele financiare cu care te confrunti sau ai putea sti ce sa faci pentru ca afacerea ta sa prospere.