Cum să tratezi oamenii care te rănesc

Tu alegi cum să tratezi oamenii care te rănesc : Iertând pe cineva care ți-a făcut rău

Așadar, de ce nu ne apucăm cu toții în mod natural în natura noastră divină? Ei bine, ca oameni, suntem proiectați să ne amintim de experiențele dureroase și să le purtăm cu noi. Acest comportament a fost un mecanism de supraviețuire pentru strămoșii noștri.

Răzbunarea nu este o soluție pentru a trata persoanele care te-au rănit. Un ochi pentru ochi lasă întreaga lume orbă. Cu toate acestea, empatia, înțelegerea și bunătatea vor rezolva întotdeauna disputele noastre cu ceilalți.

Beneficiile iertării sunt duble: influențează oamenii din jurul tău, precum și pe tine însuți. Este un câștig-câștig. Când afișezi iertare, devii o inspirație și o influență pozitivă asupra oamenilor din jurul tău.

Iertarea oferă beneficii pentru sănătatea fizică, mentală și emoțională a omului care alege să ierte. Aceste beneficii includ o bunăstare emoțională și mentală mai stabilă, performanțe fizice mai puternice, iar iertarea poate crește chiar șansele de a lupta împotriva cancerului. Chiar și în cele mai cumplite situații, vă puteți schimba perspectiva pentru a-i vedea pe cei care v-au rănit ca îngeri trimiși de Dumnezeu.

Când alegeți în mod conștient iertarea în locul amărăciunii, începeți în mod activ călătoria către un viitor care nu mai este dictat de credințele voastre limitative, bazate pe frică.

Este ca și cum ai scoate o piatră uriașă pe care ai purtat-o ​​în rucsac, astfel încât să poți face drumeții în munți cu o încărcătură mult mai ușoară. Ești mai rapid. Ești mai agil. Ești prezent. Este mai probabil să vă asumați riscuri care se plătesc de zece ori. Începi să pășești în schimbare cu optimism și încredere în loc de cinism și îndoială. Și aceasta este rețeta pentru adevăratul succes.