Cum să vă protejați de energia negativă a altor persoane: 5 reguli importante

A învăța să nu atragi energia negativă a oamenilor din jurul tău este o mare abilitate spirituală.

Dacă ai fost într-o cameră cu o persoană negativă, știi cât de toxică poate fi energia. Iată 5 moduri de a te proteja de influențele rele ale altor persoane.

1) Amintiți-vă că nu puteți mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva se plânge de tine, nu încerca să-i faci pe plac acelei persoane. Acest lucru va atrage doar energiile negative asupra ta și te va face dependent energetic de părerea lui.

2) Aveți grijă când invitați alte persoane în viața voastră.

Corpul, mintea și casa sunt templul tău. Oamenii trebuie să-și șteargă picioarele înainte de a intra sau este în regulă dacă îți aduce murdărie în suflet?

Este minunat să fii generos, dar există o linie fină de care să te ții, astfel încât să nu fii călcat în picioare. Învață să spui nu și să te simți bine în legătură cu asta.

3) Nu mai acordați atenție proștilor.

Vampirii energetici îți vor fura gândurile, reducându-ți aprovizionarea cu energie. Unii oameni își vor arunca energia negativă asupra ta și vor trece apoi la următoarea victimă.

Iubește-te, oprește-i pe oameni sau spune-le că nu ești pregătit să asculți asta chiar acum. Acest lucru vă va opri să absorbiți energia lor toxică.

4) Petrece timp în natură.

Ieși în natură, meditează, odihnește-te și respiră. Purificați apa din interiorul dvs. și faceți exerciții. Mergeți cu încredere, țineți capul sus și nu lăsați pe nimeni să vă strice starea de spirit.

5) Asumați-vă 100% responsabilitate pentru gândurile și emoțiile voastre.

Cum te simți este 100% responsabilitatea ta. Universul trimite oamenii în viața noastră pentru a ne testa. Odată ce îți asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te conectezi cu tine însuți la un nivel mai profund.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!