Cum să vă transformați viața cu afirmații pozitive simple

Afirmațiile pozitive funcționează
Cu toții avem propria noastră vorbire despre sine, iar adevărul este că nu este întotdeauna pozitiv. Afirmăm afirmații despre noi înșine și despre starea vieții noastre cu fiecare gând și cuvânt pe care îl rostim. Acesta este un obicei zilnic pe care îl practicăm subconștient. Într-o anumită măsură, folosim cu toții afirmații pozitive în fiecare zi.

Transformă afirmațiile în credințe
Pe măsură ce începem să ne gândim la gânduri specifice, iar și iar, ele devin credințe. Vorbim despre aceste credințe altora și chiar creăm poveștile pe care le spunem din acele credințe. Destul de curând, aceste credințe devin realitate – și, cu cât gândim și vorbim mai mult despre ele, cu atât devin mai reale.

Starea sănătății noastre, a bogăției, a relațiilor etc. depinde de obiceiul nostru de percepție. Când schimbăm percepția despre noi înșine și viața noastră într-o viziune mai pozitivă în mod consecvent, viața noastră se transformă. Ne construim noi înșine și viitorul prin cuvintele pe care le rostim în fiecare zi. În loc să așteptăm să vină un miracol și să ne schimbe viața, trebuie să ne ocupăm și să începem să o schimbăm chiar acum.

Eliminați gândurile negative
Afirmațiile pozitive elimină gândurile negative și le înlocuiesc cu altele mai pozitive, cu simțuri bune. O modalitate ușoară de a vedea afirmațiile care funcționează în viața ta este să creezi o listă de domenii din viața ta pe care ai vrea să le vezi îmbunătățite.

Notează gândurile și convingerile pe care le ai despre fiecare domeniu. Când sunteți gata, începeți să scrieți declarații mai pozitive. Chiar dacă trebuie să faceți pași mici și să scrieți o serie de afirmații pozitive până când vă atingeți obiectivul.

Toată lumea este diferită și te cunoști cel mai bine. Când vă simțiți foarte bine în legătură cu o anumită afirmație, veți începe să vedeți rezultatele din lumea voastră exterioară.