Cum te aperi de lucrurile rele? Cele 3 elemente care te ajută să ții la distanță forțele negative

Forțele negative din jurul tău pot ajunge să îți dea viața peste cap și de aceea este foarte important să știi cum să procedezi pentru a le ține la distanță.

Poate că ți s-a întâmplat de foarte multe ori ca dispoziția să ți se schimbe într-o clipă și să te simți trist/ă, chiar dacă nu ai un motiv serios de supărare. Aceste stări inexplicabile apar din cauza energiilor negative ce gravitează în jurul tău și care te pot afecta puternic, mai ales dacă ești o persoană foarte sensibilă.

Cele 3 elemente care te apără de atacurile energetice

1. Cristalele

Cristalele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a aduce o stare de bine în locuință și pentru a ține la distanță energiile negative. Atunci când le alegi, optează pentru cele mai închise la culoare și asta pentru că cele cu nuanțe apropiate de negru alungă forțele răului. Cele mai inspirate alegeri sunt onixul negru, obsidianul, cuarțul de fum, ametistul, fluoritul și ochiul tigrului.

2. Salvia

În trecut, oamenii dădeau foc crenguțelor de salvie pentru a ține la distanță spiritele rele. Dacă vrei să te aperi de atacurile energetice, arde crenguțe de salvie, alături de bețișoarele parfumate, potrivit foreverconscious.com.

3. Clopoței

Foarte multe culturi au în centrul lor clopoțeii, despre care se crede că au puterea de a alunga energiile negative. Sunetul colopoțeilor te ajută să ai o mai mare putere spirituală și să te ferești de atacurile energetice.