Cum te protejezi de vorbele rele. ”Bârfa îți face mai mult rău decât deochiul.”

Crezi ca esti barfit? Ii simti pe ceilalti cum te vorbesc pe la spate? Vezi cum sa te protejezi de aceste cuvinte rele, care au frecventa joasa si iti afecteaza spiritul!

Mai barfesti si tu alaturi de colegele de serviciu din cand in cand? Cuvintele sunt arme puternice, cu care poti rani cu usurinta un om. Este foarte important sa iti alegi cu grija parerile, chiar si atunci cand tu crezi ca e vorba despre o barfa nevinovata.

Atunci cand o persoana este barfita, corpul ei energetic si emotional este afectat. Practic, barfa porneste un atac energetic asupra unei persoane!

Daca si tu te simti, intr-o zi, slabita, fara vlaga, ai ameteli sau pur si simplu nu iti gasesti locul, s-ar putea sa fi fost victima unui asemenea atac asupra energiei tale. Cel mai probabil cineva a gandit negativ despre tine sau te-a vorbit de rau, iar forta acestor cuvinte cu frecventa joasa ti-a afectat corpul energetic.

Chiar si reprosurile spuse cu ura au aceasta putere de a distruge spiritul unei persoane.

Tu te poti proteja de asemenea atacuri, daca adopti o atitudine pozitiva si respecti cativa pasi:

  • daca simti ca esti victima unor ganduri negative, retrage-te intr-un loc linistit si calmeaza-te
  • vizualizeaza: imagineaza-te intr-un loc pur si linistit, plin de lumina care te curata
  • curata-ti gandurile – si ideile tale negative pot atrage cuvinte cu frecventa joasa
  • imagineaza-ti ca ai in jurul tau o aura de lumina care iti protejeaza spiritul si te ajuta sa treci peste aceasta etapa negativa orienteaza-te catre credinta si catre Dumnezeu