Cum vă protejează pisicile împotriva spiritelor rele

Știm cu toții zicala că câinii sunt cel mai bun prieten al unui bărbat. Dar, după ce am deținut câțiva ani o pisică și un câine, cred că, ca popor, ne-am subestimat prietenii felini. După părerea mea, pisicile oferă la fel de multe beneficii proprietarilor la fel ca câinii, dacă nu chiar mai mult. Pe lângă companie, unul dintre cele mai mari lucruri legate de deținerea unei pisici este că pisicile te pot proteja împotriva spiritelor rele.

În general, sunt cunoscuți pentru aspectul lor bun, jucăușul și nouă vieți misterioase decât puterea lor de protecție. Dar au o forță de protecție secretă care te poate atrage la ei ca pază a casei tale. Deși un intrus uman se poate teme de un câine, există un alt intrus care nu este prea dornic să-și întâlnească pisica – spiritele rele. Pisicile și spiritul rău Pisicile au o puternică putere astrală care abrogă spiritele rele în mod natural. Ați observat vreodată o pisică care se uită la un spațiu aparent gol sau să se plimbe prin o anumită zonă a casei dvs.? Există posibilitatea ca prietenul tău felin să simtă un spirit rău și să încerce să te protejeze pe tine și familia ta de orice manifestare a spiritului. Ele sunt capabili să prindă și să pândească răul și să-l scoată din casă.

Modul în care pisica ta te protejează împotriva spiritelor rele
Odată ce pisica ta simte un spirit rău în casa ta, îl urmărește în jur pentru a-i cunoaște scopurile. Animalul captează spiritul în câmpul său energetic și îl direcționează în afara casei voastre. Așadar, trebuie să vă observați pisica, să încercați să vedeți dacă se întoarce întotdeauna la un anumit loc din casa dvs., menține o poziție tensionată și se uită fix la ceva ce nu puteți vedea. Deoarece câmpul astral al pisicii este ridicat, poate scăpa de orice spirit negativ foarte repede. Acesta este motivul pentru care cei care comunică cu spiritele nu permit pisicilor să intre în camera în care va avea loc ședința.

Un alt mod în care pisica ta vă poate ajuta să vă protejați împotriva spiritelor rele este dacă aveți ghinion să locuiți într-o zonă negativă, pisicile vă pot oferi protecție energetică. Prietenul tău felin, de asemenea, te protejează pe tine și familia ta de blesteme sau de ochi răi. La fel ca colierele și talismanele folosite de diferite culturi din întreaga lume pentru a proteja utilizatorul de ochii răi, pisoiul tău trebuie să fie aproape de tine pentru a te proteja de gândurile rele ale celorlalți. Se crede că pisicile posedă puteri de vindecare care îi ajută să îndeplinească funcții vitale pentru proprietarii lor. Așadar, pur și simplu să mângâi sau să te așezi cu pisica nu numai că te va ajuta să te protejezi de spiritul rău, dar te va ajuta și să te ușurezi de stresul emoțional.

Cum să vă ajutați pisica să vă protejeze de spiritele rele
Există diferite modalități prin care vă puteți ajuta pisica să scape de spiritul rău din casa dvs. Vă puteți ruga sau efectua orice ritual de curățare într-o situație în care pisicile dvs. se interesează de un loc specific din casa dvs. De asemenea, atunci când prietenul tău felin începe să-ți frece picioarele, nu numai pentru că vrea mâncare de la tine, ci încearcă, de asemenea, să-ți împărtășească puterea astrală.
Dacă împingi pisica departe, blochezi acea energie pozitivă pe care încerca să ți-o dea. 

În concluzie, pisicile oferă cea mai extinsă securitate magică împotriva spiritelor rele și a blestemelor. Au capacitatea de a neutraliza energia negativă puternică care se poate instala în casa ta. Sunt animale cu adevărat uimitoare. Sunt mult mai supranaturali decât cred mulți oameni. Deși, există câțiva dușmani de pisici care vor spune că nu există nimic mistic la pisici. Dar adevărul este că există ceva extraordinar despre această creatură. Nu este necesar să ai o pisică în structura sa spirituală pentru a-și da seama de unicitatea ei. Puteți avea motivația de a fi aproape de orice pisică; în general se crede că au capacitatea de a-și proteja casa împotriva spiritelor rele.