Curățați-vă casa de energie negativă cu aceste 4 trucuri

Energia negativă, dăunătoare, vă poate pătrunde în liniște în câteva moduri.

Nu este foarte important modul în care această energie negativă și-a intrat în casă. Ceea ce este important este să scapi de ea cât mai curând posibil și o poți face prin efectuarea a câtorva ritualuri ușoare. Eliminând energia negativă din casă, îi veți restabili echilibrul și armonia. Există câteva situații când repetarea următoarelor 4 ritualuri de curățare este o necesitate.

1. Ardeți salvie și tămâie
Aceasta este una dintre cele mai vechi, mai rapide și mai eficiente modalități de a vă curăța spațiul de locuit de energie negativă. Pentru a efectua o curățare a înțeleptului, trebuie să deschideți ușa din față și toate ferestrele.  Apoi aprindeți niște rășină de tămâie sau tămâie de copal și efectuați o plimbare prin toată casa. Dacă faceți acest lucru, veți îndepărta energia negativă la un nivel mai profund.

2. Presară puțină sare în colțuri, pe ramele ferestrelor și pe intrările casei tale
Se toarnă sare de mare în cele patru colțuri ale camerelor și se lasă să stea timp de 48 de ore. Aceasta va absorbi energia negativă a proprietarilor anteriori sau energia negativă a persoanelor bolnave sau care se ceartă. După cele 48 de ore, fie aspirați, fie măturați sarea și aruncați-o.

3. Folosiți cristale pentru protecție
Turmalina neagră absoarbe energia negativă de la oameni și spații. Pentru a o utiliza, așezați o bucată în fiecare colț al unei camere.

4. Folosiți sunete și melodii
Când te gândești la o casă bântuită, te gândești la un spațiu gol, vechi, liniștit și complet acoperit de praf. Un spațiu liniștit atrage energia negativă, motiv pentru care sunetul este o metodă de curățare atât de puternică.