Dă-i lui Dumnezeu slăbiciunile tale și El îți va da puterea Lui

Se spune pe bună dreptate că atunci când îi cerem lui Dumnezeu să ne dea putere, El ne dă dificultăți. Aceasta pentru că este modul lui Dumnezeu de a ne învăța. El ne pune în situații dificile, astfel încât să putem învăța din aceste circumstanțe și să devenim mai puternici.

Forța înseamnă toleranță fizică și psihică. Când continuăm să ne confruntăm cu dificultăți și obstacole în viața noastră, învățăm automat să combatem aceste situații. Așa ne învață Dumnezeu. El ne scoate din zonele noastre de confort și efectuează teste asupra noastră într-un scenariu în timp real.

Dificultățile din viață seamănă practic cu provocările pe care le întâmpinăm zilnic. Provocările ne fac mai puternici. Fără provocări, nu am fi devenit mai puternici.

A fi puternic nu înseamnă forță musculară. Aceasta înfățișează forța noastră interioară. Provocările apar sub multe forme și ne fac, ne modelează și ne dăruiesc cu ceea ce suntem astăzi.

În viața ta nu ar putea exista un profesor mai mare decât acele situații dificile. Te construiesc și te hrănesc astfel încât să devii mai puternic. Dumnezeu ne dă dificultăți în mod intenționat. Aceste situații te vor face mai puternic.

Puteți face greșeli în viață, dar în cele din urmă, veți învăța de la ei și veți face mai bine în zilele următoare. Viața înseamnă totul pentru a învăța lucruri noi.

Nu vei face cel mai bine la prima lovitură. Nu contează, este în regulă! Luați lecții din greșelile voastre și promiteți-vă să nu repetați același lucru.