„Da, îmbătrânesc, dar savurez acest proces! O femeie ar trebui să-și știe valoarea. ” – Sharon Stone

Sharon Stone este cunoscută pentru că are cel mai înalt coeficient de inteligență din Hollywood. Are peste 60 de ani, dar geniala actriță nu și-a pierdut umorul și continuă să ofere vorbe prețioase, în care există mult mai mult adevăr și înțelepciune lumească:

Ideea tinereții veșnice este un mit. Nu vreau să fiu o „frumusețe fără vârstă”. Vreau să fiu femeia care arată cel mai bine la vârsta ei.

Când am făcut 40 de ani , m-am închis în baie cu un pahar de vin și m-am gândit: „Nu voi merge nicăieri până nu voi începe să mă percep așa cum sunt cu adevărat”.

Mi-a plăcut să îmbătrânesc – acesta este scopul meu principal. Acum 16 ani am avut o hemoragie cerebrală, așa că înțeleg perfect ce este „îmbătrânirea calmă”. Timp de 9 zile creierul meu sângera. Numărul de oameni care au supraviețuit după aceasta este foarte mic, dar cumva a trecut peste. Timp de 2 ani am învățat să merg, să citesc, să scriu din nou.

Chirurgia plastică nu este favorita mea, dar nu judec femeile care apelează la serviciile unui chirurg. Dacă asta te face fericită, de ce nu?

Nu voi ascunde faptul că am încercat să îmi pun Botox. Chiar de mai multe ori. Dar m-am oprit la timp pentru a nu mă transforma într-unul dintre peștișorii de aur care cutreieră zonele de la Hollywood. Din cauza Botoxului, toate actrițele au început să arate la fel. Vreau să fiu eu însumi.

O femeie își schimbă mai multe fețe în timpul vieții. Este ca o coafură – nu putem fi mereu cu aceeași. Evoluăm și ne schimbăm de-a lungul vieții. Învățăm, creștem. Privim viața diferit, iar viața ne privește diferit.