Dă șansa fiecărei zile să fie o zi frumoasă. Chiar dacă uneori este greu să lași neplăcerile la o parte

“Am zile în care obosesc să mai pretind că sunt bine, că nimic nu mă poate răni și că nimeni nu imi lipsește. Am zile în care obosesc să mai ascund că mi-e dor si că pot fi in permanență puternică.

Am zile în care pur și simplu vreau să nu îmi mai pese de nimic si de nimeni.

E omenesc să fii trist si să obosești de tot si de toate! E firesc să încerci să ascunzi ce se află de fapt in sufletul tău pentru că de fiecare dată când i-ai lăsat pe ceilalti să îți cunoască slăbiciunile le-au folosit împotriva ta si te-au mai trântit încă odată la pământ pentru că le păsa mai mult de ei înșiși decât de tine.

Dar sunt zile în care, mai mult ca oricând,îți dorești să te așezi la poalele acelor munți pe care voiai sa îi muți din loc. Sunt zile în care totul pare prea măreț iar pe tine nu te mai sperie acea măreție te face doar sa te bucuri de umbra ei care te poate ascunde pentru o vreme…

Am zile în care obosesc să mai pretind că sunt bine…ca nimic nu mă poate răni și că nimeni nu imi lipsește.
Am zile în care obosesc să mai ascund că mi-e dor și că nu pot fi in permanență puternică.
Am zile în care pur si simplu vreau să nu îmi mai pese de nimic si de nimeni.
Am zile în care îmi trebuie doar o carte în care să ma regăsesc și care să imi dea destulă putere să o iau de la capat a doua zi,de parcă nu aș fi obosit niciodată.

Cu toții avem astfel de zile și e firesc să obosim pentru că sufletele noastre prin oricâte ar fi trecut ele și oricât de puternice ar fi ele,au momente în care trebuie să se liniștească,la fel cum noi avem nevoie sa ne odihnim.

Când simți că ai o astfel de zi nu încerca să tragi de tine, să te minți că nu ai voie sa obosești…

Acordă-ți timp și liniștește-te!!!
Va fi bine!!!”
TREBUIE SA FIE BINE!!!