Dacă ai obosit, învață să te odihnești nu să renunți

Să nu vă fie frică să spuneți că sunteți obosițe. Să nu vă fie teamă să spuneți că sunteți umani. Recunoscând că sunteți obosite nu vă va face mai puțin puternice, ci doar mai fericite.

Suntem femei alfa, femei puternice, femei întotdeauna gata să învingă dificultățile vieții. Totuși, sufletul nostru este atât de obosit.

Deseori scriem despre femeile puternice, femeile care au trebuit să lupte o mie de bătălii pentru a fi ceea ce sunt. Femeile care au purtat pe umeri povara a multor probleme, poate prea multe… Femeile care nu au renunțat niciodată să sară în ajutorul cuiva, și care întotdeauna au încercat să-și ascundă durerea în spatele unui zâmbet.

Dar v-ați întrebat vreodată noi cum ne simțim? Cum ne simțim când trebuie să demonstrăm întotdeauna că reușim în viață indiferent de obstacol și că suntem suficient de puternice pentru toată lumea. Dar pentru noi, cine este puternic ? Anii și anii petrecuți în îngrijirea tuturor, susținând dificultățile altora, și sărind în ajutorul tuturor.
Dar pe noi, cine ne va sprijini când vom spune că sufletul nostru este obosit?

Avem nevoie de cineva mai puternic decât noi, cineva care să ne poată susține atunci când nu mai putem . Dar dacă acel cineva sunem chiar noi, cum ne putem suporta rănile ?

Întotdeauna gata să sărim în ajutor, întotdeauna gata să ascultăm pe toată lumea. Dar astăzi spun: sunt obosită.

Trebuie să arătăm slăbiciunile noastre, strigătele noastre, durerile noastre. Trebuie să înțelegem că, indiferent cât de puternice suntem noi, va exista întotdeauna o parte a sufletului nostru care, din când în când, se va simți epuizată și va trebui să se odihnească.

Nu trebuie să ne facem rușine să cerem ajutor, sau să admitem că uneori avem nevoie de cineva care să aibă grijă și de noi. Deoarece acest lucru nu ne face mai vulnerabili, nu ne face mai puțin independenți. Ne face doar umani!

Pentru că nu contează cât de puternic este sufletul tău, cât de puternice sunt umerii tăi. Va exista întotdeauna un moment în viață în care orice greutate va fi prea mare pentru tine.

Deci spune că ești obosit. Găsiți acea persoană care vă apreciază puterea, dar vă va respectă și oboseala. Găsiți acea persoană care vă poate lua o parte din greutatea dumneavoastră atunci când umerii voștri nu mai pot duce.

Loading...