Dacă ai obosit, oprește-te și te odihnește-te. Numai nu renunța!

Greutăți, necazuri, poveri. Plusuri dar parcă și mai multe minusuri. Trădări, minciuni, neîmpliniri. Crezi că numai tu ai parte de așa ceva?

Vine o zi când obosești…obosești să faci orice să fie bine, iar tu te simți tot mai rău. Te-ai învârtit în cerc iar și iar…credeai că vei găsi ieșirea dar te-ai împotmolit. Nu mai poți face niciun pas pentru că te izbești de zid, de zidul fricilor tale…e atât de înalt și de solid, încât poți doar bănui ce se ascunde în spatele acestuia.

Vine o zi când ești secată de orice formă de energie, când nu mai ai nimic de oferit, pentru că tot ce aveai ai pus pe tava fiecăruia care-ți solicita ajutorul, fără să pui nimic la loc. Credeai că aducându-le celorlalți liniștea și bucuria, va fi de ajuns să te simți și tu bine, dar în schimb ai rămas goală, cu sufletul dezvelit…iar acum orice gram de căldură se pierde în văzduh.

Mereu ai vrut să ajuți, să faci ce e corect…dar în toată această goană, ai uitat de tine, ai uitat ce înseamnă să fii fericită! Încerci să zâmbești dar te doare tristețea din zâmbetul abia schițat, reflectat în oglindă…cândva fiind cel mai de preț accesoriu al tău, acum a devenit o piatră de moară.

De ce ? P entru că ai uitat să simți și apoi să redai…acum încerci să redai fericirea printr-un zâmbet în speranța că o vei simți, că o vei auzi, o vei vedea, o vei gusta, o vei îmbrățișa …că ea, fericirea îți va înveli sufletul înfrigurat…

Știu, acum nimic nu-ți înseninează ziua, tragi de tine să întâmpini și azi o nouă zi, gândindu-te cât de mult îți dorești să treacă. Seara nu vrei să adormi iar dimineața nu vrei să te trezești.

Speri ca după fiecare noapte să te ridici din pat ținând fericirea de mână…dar în fiecare dimineață te trezești cu mâinile amorțite ținând perna în brațe, încăpățânându-te să te ții departe lumina și căldura soarelui. Tu nu mai trăiești,tu doar …EXIȘTI!

Alege! Eu încă mai cred în tine, e timpul să ridici privirea spre cer și să-i zâmbești cu toată inima! Încă mai ești aici, amintește-ți cine ești! Amintește-ți că fericirea a stat mereu în spatele tău, a fost umbra ta! Amintește-ți că Dumnezeu te-a adus în această lume cu un scop! Totul se află în interiorul tău, doar aruncă o privire!