Dacă ai sănătate și un om drag care să te iubească și să te aprecieze pentru ceea ce ești, nu-ţi mai trebuie nimic pentru că ai deja totul!

Cat de adevarata este aceasta afirmatie? pai sa ne gandim…

Sanatatea. Toata viata este o lupta pentru a fi sanatosi. Chiar daca atunci cand suntem tineri consideram sanatatea un dar care ni se cuvine, cu cat trece timpul ne dam seama ca totusi sanatatea nu este ceva gata facut si ca trebuie sa avem grija de noi si sa o pretuim mai mult. Suntem mai grijuli cu ce mancam, cat mancam, cum ne imbracam, cat dormim etc. Pentru ca stim si simtim, atunci cand suntem sanatosi pare ca nimic nu este greu.
Putem sa facem fata oricarei provocari, sa muncim, sa ne ingrijim de casa si de cei dragi. Lipsa sanatatii atrage dupa sine si o stare mentala rea. Omul bolnav este un om ursuz, suparat, vesnic nemultumit si deprimat si desi nimeni din jur nu este vinovat de starea lui, tendita este de a te razbuna si a fi furios pe cei din jur.

Al doilea lucru important din viata noastra pentru care ar trebui sa fim recunoscatori, este prezenta cuiva drag lângă noi. Nu toata lumea are parte de cineva care să îl iubeasca si sa il aprecieze. Uneori oamenii raman singuri si sunt foarte tristi. Este trist sa nu mai ai cu cine schimba doua vorbe, cui ii face o cafea dimineata sau cu cine imparti o bucurie sau un necaz. Asadar sa fim fericiti cand langa noi exista cineva care ne iubeste si ne apreciaza asa cum suntem. Nu stiti cat de mult valoreaza acest lucru…