Dacă aș fi bărbat…

“Dacă aș fi bărbat aș iubi o femeie pentru mintea ei, nu pentru corpul frumos care mi-ar încânta privirea.

Dacă aș fi bărbat aș vrea să-mi fie cucerită întâi mintea și mai apoi să mi se trezească instincutul masculin. Aș vrea să mă trezesc cu ea impregnată dureros în mintea mea în fiecare dimineață.

Dacă aș fi bărbat, aș fi atras de ochi mișterioși și de femeia care nu mi se oferă pe tavă; nu aș respinge femeile frumoase care mi se oferă pentru două ore de plăcere, dar nu le-aș putea iubi niciodată știind că trupul lor a fost atins de-atâtea mâini înainte mea.

Dacă aș fi bărbat aș iubi o femeie pentru că este ambițioasă și are idealuri mari; m-aș considera privilegiat să fiu iubit de-o astfel de femeie.

Dac-aș fi bărbat aș iubi o femeie puternică care nu se sperie când este pusă în fața greutăților și-aș fi cu adevărat mândru să știu că ea luptă pentru mine.

Dac-aș fi bărbat aș iubi o femeie care este conștientă cât merită și nu se vinde ușor pe o cină romantică și un buchet de trandafiri roșii.

Dac-aș fi bărbat aș iubi o femeie excepțională, inteligentă și frumoasă prin ceea ce gândește, nu o femeie care doar bucură privirea și întoarce capete.”

 

sursa – https://blogpentrusuflet.wordpress.com/2014/02/27/daca-as-fi-barbat/