Dacă cineva te iubește trebuie să-ți umple inima de bucurie nu ochii de lacrimi, urechile cu minciuni sau sufletul de răni

Indiferent de ce se intampla, de cat de mari sunt provocarile prin care treci, de cat de mult crezi ca s-au schimbat lucrurile, nu te intoarce niciodata (dar NICIODATA) la oamenii care ti-au frant inima, care te-au ranit, care s-au purtat urat cu tine, care te-au injosit.

Este timpul sa mergi mai departe. Sa iti continui drumul. Sa iti vezi de viata ta. Sa nu intorci in spate pagina pentru ca nu vei rezolva nimic. Este timpul sa inveti sa ai incredere in tine, sa stii ca meriti mai mult, sa te apreciezi si sa nu mai permiti sa fii ranita.

Nu construi in jurul inimii tale ziduri astfel incat sa nu mai stie apoi cum sa iubeasca. Invat-o sa aiba rabdare, sa nu renunte la dragoste. Si invat-o ca merita mult mai mult decat tot ce a primit pana acum.

Iar, tu, draga mea… ai nevoie de o iubire adevarata. De sinceritate si maturitate. De siguranta. De pasiune. De indrazneala. Dacă cineva te iubește trebuie să-ți umple inima de bucurie nu urechile cu minciuni, ochii de lacrimi sau sufletul de răni

Ai nevoie de cineva care sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Sa te respecte. Sa te accepte cu calitati si cu defecte. Sa isi dea mastile jos si sa fie vulnerabil in fata ta. Sa faca orice este necesar pentru a iti pune zambetul pe fata.