Dacă corpul tău prezintă aceste semne de avertizare, s-ar putea să reții energia negativă

Energia negativă este peste tot în jurul nostru, cum ar fi în oameni, case de bătrâni, mașini, clădiri, aeroporturi și aproape peste tot. Oamenii sensibili o vor simți mai mult. Iată cele zece simptome fizice care arată că avem o energie negativă în corpul nostru pe care am putea să o trecem cu vederea:

Dureri de cap.
Mulți dintre noi suferim de dureri de cap plictisitoare atunci când ne confruntăm cu o anumită energie negativă. Motivele și cauzele durerilor de cap pot fi diferite, dar atunci când nu suntem în măsură să o explicăm sau să ne ocupăm de ceva care ne cântărește, probabil că energiile negative pot fi cauza.

Tensiune și neliniște.
Energiile negative din corpurile noastre se manifestă ca tensiune. Mintea noastră este plină de gânduri negative, așa că ne simțim furioși și triști. De asemenea, ne simțim neliniștiți. Cu toate acestea, dacă avem grijă de noi înșine, ne poate ajuta foarte mult să scăpăm de negativități și să ne deplasăm în direcții pozitive.

Dureri de stomac.
Acesta este un alt semn probabil că energia negativă este prezentă în corpul nostru sau, de asemenea, în mediul nostru. Durerile de stomac sunt un semn mai ușor de a face față negativității. Ne putem simți stresați în legătură cu o anumită situație sau putem ține tensiunea în burta noastră.

Dificultăți în respirație.
Acesta poate fi un semn că ceva nu este bun când vine vorba de energia din corpul nostru. Ținem durerea în plămâni, așa că atunci când simțim durerea, emoția rămâne în plămâni. Aceasta înseamnă că, atunci când există durere în plămâni, este posibil să avem dificultăți de respirație, deoarece suntem copleșiți de emoție.

Simptome de depresie.
Depresia poate fi o altă condiție în care se manifestă energiile negative. Depresia ne poate face greu să ne simțim mai pozitivi cu privire la modul în care funcționează această condiție. Nu este o surpriză faptul că depresia este capabilă să determine energiile negative să pătrundă în corpul nostru, ceea ce este destul de profund înglobat în experiențele noastre zilnice. Mă simt puțin „oprit”.

Epuizare sau confuzie.
Acesta este un alt semn fizic cu care ne confruntăm cu energie negativă sau numită și energie vampir. Când vorbim cu alte persoane, acestea ne pot face să ne simțim supărați, obosiți, confuzi, bolnavi, greați sau orice altceva care este negativ. De aceea trebuie să curățăm energiile negative și să continuăm.