Dacă deții 10 dintre aceste 12 calități, ești un adevărat lup printre oi

Următoarele 12 atribute discutate în acest articol vă vor ajuta să înțelegeți trăsăturile care separă lupul de oaie. Deținerea lor sau lipsa acestora vă vor ajuta să decideți cine sunteți, lupul sau oaia. Dacă dețineți mai mult de jumătate din aceste calități, atunci sunteți un lup adevărat.

10. Lupul este sălbatic.
Lupul este la fel de feroce pe cât de sălbatic. Natura sa feroce este invocată atunci când vine vorba de protejarea haitei sale și este sălbatică atunci când haita este amenințată. Un lup își arată și natura sălbatică când vânează prada.

9. Lupii sunt creaturi mândre
Lupii practică adevăratul sens al mândriei, care este capacitatea de a învăța de la oameni  și de a rămâne ferm împotriva celor mai mici. Dacă aveți instinctele rapide ale unui lup și vă puteți citi rapid dușmanii pentru a-i doborî mai bine, atunci dețineți cu adevărat mândria lupului.

8. Lupii sunt extrem de protectori
Lupii sunt feroce în a-i proteja pe cei cărora le sunt loiali. Nu ar lăsa niciodată să le fie rău. Dacă simțiți în voi acest instinct de protecție copleșitor pentru cei pe care îi iubiți și ar deveni sălbatici atunci când sunt amenințați, atunci cu siguranță sunteți un lup.

7. Lupul este un lider excelent.
Lupii trăiesc, se mișcă și vânează în haite și, în ciuda naturii lor sălbatice, respectă regulile și au un lider, alfa. Este datoria alfa să protejeze pe cei slabi din pachet, să atribuie sarcini, să hrănească și să protejeze tinerii.

6. Lupul este fidel naturii sale
Chiar și lupii din grădinile zoologice își păstrează natura sălbatică. Sunt sălbatici și sălbatici fără scuze. Ei nu se schimbă la fel ca și cameleonul, alegând în schimb să se adapteze la circumstanțe pentru supraviețuire și chiar și în adaptarea lor, rămân fideli naturii lor.

5. Lupii definesc libertatea
Lupii sunt animale libere, care nu se lasă niciodată înlănțuite și schimbate. Sunt propriii lor șefi. Dacă vedeți lupul în voi prin aceste calități, atunci nu aveți nevoie de nimeni care să vă spună cine sunteți.

4. Lupul este corect
Lupii practică una dintre legile proprii ale naturii. Tratează-mă așa cum vrei să fii tratat. Lupul crede în a fi corect, dacă îi tratezi corect cu respect, atunci vei primi respect. Dacă vii cu amenințări, atunci îți va dezlănțui natura sălbatică asupra ta.

3. Lupii nu sunt miloși
Lupii sunt creaturi corecte și, dacă ajungi în părțile lor rele, ei nu arată niciodată milă. Iată ce le face periculoase. Ești fie partea lor bună, fie ești rupt în bucăți. Ești un lup adevărat dacă nu le oferi oamenilor a doua șansă de a se încurca și nici nu ezită să facă pedeapsa pe care o merită.

2. Adori întunericul nopții
Lupului îi place să vâneze în umbra nopții, lăsând întunericul să-și mascheze prezența. Sunt cei mai activi noaptea, lăsând întunericul nopții să devină cel mai de încredere aliat al acestuia. Dacă preferați umbrele nopții decât strălucirea zilei, atunci trebuie să fie un lup care se ascunde în interiorul vostru.

1. Lupul este un singuratic
Da, lupii vânează în haite, trăiesc în haite și se mișcă în haite. Cu toate acestea, nu neagă faptul că sunt singuri în centrul lor. Pot trăi singuri, efectuând cele mai îndrăznețe explorări fără a fi nevoie de companie.