Dacă doriți ajutor de la îngerii voștri, trebuie doar să-l cereți

Dumnezeu a binecuvântat această lume cu toți acei îngeri care îi ajută pe copiii săi. Îngerii sunt în jurul nostru mereu. De asemenea, sunt mai activi și prezenți decât putem presupune. Scopurile lor sunt de a-L sluji pe Dumnezeu ca mesageri ai Săi.

Indiferent de cât de mici sunt problemele sau cât de neimportante ne pot apărea, îngerii noștri nu vor face judecăți la cererea noastră de ajutor. Cererile pot varia de la unele sarcini simple, cum ar fi să ne ajute să ne simțim protejați, mângâiați și iubiți, până la unele mai complexe, cum ar fi atragerea circumstanțelor pozitive și vindecarea. Abilitățile îngerilor sunt nelimitate.

Îngeri specifici ne pot ajuta cu anumite cereri. De exemplu, putem apela la Arhanghelul Mihail dacă avem frică sau avem nevoie de protecție. Un alt înger celebru este Arhanghelul Rafael și îl putem invita să ne vindecăm pe noi înșine sau pe alți oameni. Există multe cereri comune pe care îngerii le pot primi.

 Indiferent de ceea ce dorim, va veni un înger pentru a ne răspunde la rugăciuni. Vor fi momente în care nu vom primi răspunsul solicitat. Există motive specifice pentru care vor alege să nu ne ofere ceea ce am solicitat.

De exemplu, este posibil să aibă lucruri mai bune pentru noi. Sau, dacă rugăciunile noastre nu sunt armonioase cu destinul lumii sau cu binele mai mare, atunci ele nu vor avea capacitatea de a ne ajuta. În primul rând, trebuie să le cerem îngerilor noștri să vină în viețile noastre și să ne ajute. Aceasta va fi singura condiție de a obține ajutor de la ei. Nu se vor face auziți și cunoscuți decât dacă le vom întreba.

 Ar trebui să ne asigurăm că avem intenții oneste, astfel încât să ne cunoaștem unghiurile în timp ce acestea ne ajută. Abia atunci vom avea capacitatea de a primi fiecare beneficiu al îndrumării pe care ne-au oferit-o. Rugăciunea către îngerii noștri va fi o modalitate excelentă de a începe.

Deși există circumstanțe particulare în care s-ar putea să nu aibă capacitatea de a răspunde solicitărilor noastre, vor fi mereu alături de noi, în căutarea constantă a unor modalități de a ne ajuta. Tot ce trebuie să facem este să cerem.