Dacă Dumnezeu e tot ce ai, înseamnă că ai tot ce îți trebuie

Daca ai incredere in Dumnezeu, nu iti vei pierde niciodata speranta. Chiar si atunci cand simti ca intreaga ta lume se destrama. Chiar daca simti ca nu mai poti merge mai departe.

Daca ai incredere in Dumnezeu, nu te vei teme niciodata de necunoscut deoarece stii ca lumina lui te va calauzi pana si in cele mai intunecate momente. Stii ca drumul lui va fi cel mai bun drum.

Daca ai incredere in Dumnezeu, vei intelege ca nu ai pierdut cu adevarat nimic. Dumnezeu a luat lucrurile si oamenii de langa tine pentru un motiv. Mesajele pe care ti le-a trimis au fost lectii de viata pe care trebuia sa le inveti.

Daca ai incredere in Dumnezeu, nu iti vei pierde niciodata speranta. Chiar si atunci cand simti ca intreaga ta lume se destrama. Chiar daca simti ca nu mai poti merge mai departe. Chiar daca simti ca toti te abandoneaza. Dumnezeu este intotdeauna cu tine.

Daca ai incredere in Dumnezeu, nu vei pune la indoiala schimbarile din viata ta. Pentru ca vei avea intotdeauna incredere in el chiar si atunci cand nu intelegi ce se intampla.

Daca ai incredere in Dumnezeu, vei fi fericita. Fericirea nu va mai fi un concept atat de evaziv. Nu vei mai alerga dupa ea. Vei fi multumita de viata ta. Vei fi fericita pentru ca tu vei alege fericirea si nu vei mai astepta ca aceasta sa te aleaga.

Dumnezeu este alaturi de tine… si te tine de mana pe tot parcursul vietii tale.

sursa material: ThoughtCatalog.com