Dacă Dumnezeu este cu tine, cine poate fi împotriva ta?

Să facem din rugăciune o obișnuință zilnică și nu doar un gest ocazional.
Să nu înceapă ori să se termine ziuă fără rugăciune.
Cel mai bine e să găsim un timp dedicat doar pentru rugăciune. În acest fel îi mulțumim lui Dumnezeu, Cel care ne dăruiește toate clipele vieții noastre.
Oricât de grăbiți am fi dimineața ori de obosiți seara, trebuie să ne rugăm cât de puțin.
Rugăciunea este absolut necesară pentru igiena sufletească.

Un suflet care nu primește rugăciunea zilnică este amenințat de tristețe și de prăbușirea în deznădejde.

Fiecare cuvânt dintr-o rugăciune e important ‒ roagă-te cu mintea adunată!

Rugăciune:

Dacă Dumnezeu este pentru tine, cine poate fi împotriva ta Majestru Creator, Domn frumos, Mântuitor minunat, suntem siguri că toate zilele noastre sunt ținute în mâna Ta, construite în planul Tău perfect pentru noi. În timp ce îți dăm inimile Ție astăzi, Doamne, deschide-ne mințile, trupurile și sufletele pentru a primi fluxul de mare înțelepciune a Cuvântului Tău și a bucuriei debordante, nespuse. Lasă-l să plouă din ceruri pentru a ne atinge pe fiecare dintre noi într-un mod special. Dorim să Te cunoaștem Doamne. Flămânzim și însetăm după neprihănire, flămânzim și însetăm după Tine, flămânzim și însetăm după pace și răscumpărare.

Dumnezeul meu și Regele meu, Tu întotdeauna faci ca fiecare situație să funcționeze pentru binele meu. Mă călăuzești mereu și îi trimiți pe îngerii Tăi să mă păzească, pentru care sunt etern recunoscător. Binecuvântez numele tău Sfânt, Prețios, Puternic și Puternic, îți cânt laudă, Mântuitorul meu, te rog să te apropii. Nu voi fi intimidat Doamne, când apare bătălia și încercările și ispitele îmi vin, inima mea nu se va teme, pentru că Tu ești mereu cu mine oriunde merg. Prin urmare, ca umil rob al Tău, știu că voi birui orice mi se pune în cale. Nu mi-ai dat niciodată un spirit de teamă, ci unul de putere, dragoste și o minte sănătoasă.

Și așa nu voi fi intimidat de nimic din această lume. Renunț la orice teamă de intimidare și control, în numele lui Isus. Ai spus că nu mă vei părăsi niciodată sau nu mă vei părăsi și că, dacă ești pentru mine, atunci cine poate fi împotriva mea. Mai mare este Cel ce este în mine, decât cel care este în lume. Proverbe 29:25 Frica de om aduce o cursă; dar cine își pune încrederea în Domnul, va fi în siguranță. Depășirea intimidării în casă De asemenea, îi aducem în fața Ta pe cei care pot purta titlul de pastor sau conducător, dar sunt controlați de manipularea și intimidarea altora. Dă-le putere și putere pentru a se învinge și a se elibera.