Dacă Dumnezeu îți răspunde la rugăciune îti întăreste credinta iar dacă nu, îti încearcă răbdarea

Planurile lui Dumnezeu nu cunosc nici grabă, nici întârziere…

Noi trebuie să înțelegem o chestie: nimic și niciodată nu ne poate reuși sută la sută așa cum am planificat. Dar dacă ne încredem în Domnul și în planurile Lui, El ne va ajuta să găsim pacea noastră interioară și deplina fericire. Noi doar trebuie să luptăm și să mergem doar înainte, fără fanatism. În cele din umă, vom primi totul.

Decât să te grăbești să vrei ceva pentru care nici nu ești pregătit, mai bine ai răbdare și ai încredere în Dumnezeu. Graba doar face rău. Nu este mai bine să te liniștești și să aștepți să vezi ce o să se întâmple?

Oamenii cu adevărat înțelepți nu se enervează atunci când nu obțin ceea ce își doresc. Ei sunt calmi, răbdători. Ei înțeleg că Dumnezeu știe de dorințele lor și le va ajuta în ceea ce merită cel mai mult. Doar că nu toți văd și înțeleg asta.

Ne simțim confuzi, pierduți, plini de îndoieli și remușcări. Suntem supărați, suntem nervoși. În loc să plângeți pentru ceea ce nu s-a materializat, acceptați și mergeți înainte. Veți simți un mare sentiment de libertate și ușurare. O ușurință incredibilă, o energie extraordinară.

Poate o să spuneți că este ușor de spus, mai puțin ușor de realizat. Nimănui din noi nu-i place când i se spune să accepte totul așa cum este. Căci lucrurile care au să se întâmple, ele se întâmplă indiferent de orice.

Doar noi, oamenii, suntem nerăbdători. Vrem ca totul să se întâmple imediat. Dar în zadar. Așa se aranjează viața, și regulile nu se rescriu.