Dacă femeia este bună, nu înseamnă că este naivă sau prostuta. Ea alege bunătatea, chiar dacă nu i se raspunde la fel…

“Dacă femeia este bună – nu înseamnă că este prostuță sau naivă. Ea vede aceleași lucruri ca și alții. Ea știe cine se preface și cine este adevărat. Știe cine are grijă și cine pretinde că îi pasă. Ea știe cine apreciază bunătatea ei. Înțelege totul, dar va rămâne fidelă sie. Este mai presus de opinia celorlalți și rămâne bună, deoarece asta e firea ei și nu va permite nimănui să o schimbe.

Femeia bună nu găsește iubirea ușor, deoarece caută o relație reală. Ea este în căutarea celui mai bun prieten, celui, în care va putea avea încredere. Îl caută pe cel care o va accepta așa cum este și îi va permite să-și arate iubirea așa cum dorește. Ea nu joacă jocuri și nu știe cum să manipuleze bărbații.

Femeia bună nu este slabă de caracter, însă știe să ierte. Crede în a doua șansă. Vede în oameni doar binele și consideră că toată lumea merită iertare. Toți se schimbă. Toți fac greșeli și învață din ele. Fiecare poate începe viața din nou. Femeia bună are o inimă mare și întotdeauna ascultă ce îi spune ea.

Femeia bună nu crede în reguli, ea crede în umanitate. Ea nu are nevoie de cel care îi va spune cum ar trebui să fie, pentru că se iubește pentru ceea ce este. Ea își vede bunătatea ca pe o binecuvântare, nu ca pe un blestem.

Ea știe că bunătatea ei nu întotdeauna acționează în favoarea ei, dar înțelege că, în cele din urmă, o va conduce acolo unde e locul ei și-i va aduce în viață oamenii potriviți.

Femeii bune nu-i pasă ce cred alții despre ea. Știe că întotdeauna va fi înțeleasă sau apreciată greșit, dar va fi mereu cu un pas înaintea altora. Ea crede în Dumnezeu, în Univers și vede pozitivitatea în orice problemă.

Ea alege bunătatea, chiar dacă nu i se răspunde la fel.”