Dacă fugi de Dumnezeu, El nu va alerga după tine, dar te va aştepta cu brațele deschise

Adevărul este că nu poți fugi de Dumnezeu. Fizic nu există niciun loc în care să putem merge acolo unde Dumnezeu nu ne poate vedea și nu există gânduri sau sentimente pe care să le putem ascunde de ochii atotcuprinși ai lui Dumnezeu.
Dacă fugi de Dumnezeu, El nu va alerga după tine, dar te va aştepta întotdeauna.Dumnezeu te iubește, și este intim conștient de tot ceea ce se întâmplă în viața ta, astfel încât El să te poată mângâia atunci când ai nevoie de confort, să te vindece când există durere și să te salveze când există necaz.

Din fericire, Dumnezeu nu se obosește niciodată, bunătatea Lui este incomensurabilă și răbdarea Lui este uluitoare.Chiar dacă poate noi de multe ori încercăm să-l ascundem, să fugim sau să-L ignorăm pe Dumnezeu.Dar El vede toate și acționează într-un mod care este întotdeauna pentru sfințirea noastră și gloria Lui.
În loc să alergi sau să te ascunzi de Dumnezeu, aleargă la El și deschide totul în viața și inima ta. Ia mângâiere în faptul că El știe totul despre tine și este acolo pentru tine.