Dacă greutățile te aruncă la pământ, aceste 5 lucruri te vor ajuta să crezi din nou în magia vieții

Există o mulțime de oameni care întreabă cum pot avea încredere în magie încă o dată, când totul din viața lor pare să fie peste cap, acoperit de ceață și deprimant și nimic nu mai pare magic. Cu toții am experimentat astfel de lucruri. Am petrecut ore și ore întrebându-ne unde a dispărut magia noastră și de ce visele noastre nu devin realitate. Dar, cum ne putem reaprinde magia și să începem să credem din nou în ea?

1. Trebuie să ne amintim că există lumină în colțurile întunecate sau că putem găsi lucruri frumoase chiar și în cele mai grele situații. Așa cum lucrurile arată că nu merg pe drumul nostru, trebuie să credem în întreaga călătorie. Trebuie să continuăm să visăm, să credem și să ne deschidem palmele pentru a primi.

2. Ar trebui să ne privim viața ca pe o opera de artă, chiar și în momentele ei urâte.

3.  S-ar putea să avem tot ce am crezut că vrem, dar ne vom simți în continuare dezamăgiți, triști sau furioși. Când ego-ul nostru conduce spectacolul, nu ne vom simți împliniți.

4. Nu ar trebui să împingem prea mult și prea tare. Deci, când lucrurile devin grele și noroioase și nu putem trece prin ele, trebuie să închidem ochii și apoi să asteptam calmi ca furtuna sa treaca.

5. Trebuie să ținem cont de faptul că magia constă în mici detalii.  Magia poate fi micul fluture violet sau prima înghițitură de cafea dimineața sau câteva intenții pe care le stabilim zilnic. Magia este creată de lucruri de zi cu zi, care ne includ și pe noi.