Dacă în minte și suflet, ai iubire si lumină, în jurul tău va fi rai!

Raiul, oare ce este raiul? E oare binele din noi, sau binele pe care îl primim? Rai. E oare frumosul naturii, sau ceea ce transmitem noi celorlalți? Raiul poate fi ceea ce avem noi în suflet sau în cuget?

Fă rai din ce ai, spune o vorbă!….găsește frumusețea în natură, în păsări, anotimpuri și plante, bucură-te de splendoarea și unicitatea lor, e paradisul transpus pe pământ.
Fă rai din ce ai…renaște în fiecare dimineață, și mulțumește zilei cu un bun venit! Bucură-te de fiecare clipă pe acest pământ.
Fă rai din ce ai…fii mulțumitor oamenilor ce te înconjoară și în deosebi familiei, ei fac parte din raiul tău, apreciază-i.
Fă rai din ce ai…apreciază gesturile mărunte, pune preț pe relația cu oamenii, evaluează-ți atitudinea și nu în ultimul rând zâmbește. Un zâmbet cald pentru că viața are gust.
Fă rai din ce ai…și un sfat să nu fii singur nici măcar în rai. Iubește iubirea oamenilor!
Fă rai din ce ai…acceptă lecții de viață, primește înțelepciuni, prețuiește experiența.

Fă rai din ce ai….distribuie raiul tău, dă din starea ta de bine și vei fi răsplătit cu voiciune, cu prietenii, răspândește bunătate, frumosul sufletesc și vei fi memorat, vei face continuitate.

Doar fă rai….împărtășește emoțiie tale așa cum o fac și eu acum, emoții bune, stări ce ajută și pe alții, trăiri ce descriu un rai pe pământ, un rai al împăcării sufletești, al echilibrului spiritual și al calmității cugetului.