Dacă inima este mulțumită cu ceea ce ai, Dumnezeu îți va da și ceea ce îți lipsește

Bucură-te de viaţă, de ceea ce ai şi nu te plânge de ceea ce îţi lipseşte! Preţuieşte persoanele dragi pe care le ai lângă tine, căci nu se ştie cât vor mai fi în preajma ta! Preţuieşte-le cu dragoste şi sinceritate! 
Nu rata momentele mici ale vieţii în aşteptarea altora măreţe, căci s-ar putea să nu apară niciodată.

Viaţa e frumoasă atâta timp cât ştii să te bucuri de ea împreună cu familia şi prietenii, trăind în neprihănire. Gândeşte-te că unii nu au nici măcar ceea ce ai tu. Nu rata momentul de a te bucura în orice clipă.

Câteodată ne grăbim…ne grăbim spre nicăieri. Se intamplă ca pe parcursul vieții, să ajungem într-un punct în care poate să nu ne mai recunoaștem pe noi. Să nu ne mai regăsim în lucrurile pe care le avem, în acele valori în care ne-am pus toată fericirea vieții sau în oamenii cărora le-am oferit mult prea repede un loc în sufletele noastre.

Eu cred că cel mai important în viață este ceea ce trăiești, ceea ce simți. Este mult mai important decât ceea ce deții. Nu spun că nu sunt importante lucrurile materiale, dar nu îți aduc împlinire sufletească pe termen lung. Există cercetări care demonstrează acest lucru. Viața este despre ce simți!

Viața nu se întâmplă pur și simplu, ci îți răspunde. Îți răspunde la toate acțiunile, trăirle, gândurile, fricile, sentimentele, carora le-ai dat naștere. Poate nu atunci când ne dorim noi, dar mereu exact când trebuie!

Acest lucru se numește farmecul vieții; să nu știi ce vei primi în final, dar să știi să apreciezi ceea ce ți se oferă în fiecare minut, oră, zi, din viața ta. Cu Dumnezeu alături de tine. Trăiește aici și acum!