Dacă iubești pe cineva, arată-i prin fapte nu prin vorbe!

Uneori vorbe frumoase ies din gura celor care iubesc pur și simplu pentru a face plăcere urechilor, însă ele nu servesc la nimic. Se încearca un fel de păcăleală.

Mulți dintre noi poate că am fost orbiți de dragoste în primele momente ale închegării unei relații. Faptul că o persoană a intrat rapid în viața noastră ne înșeală atât de mult, încât uităm să o vedem așa cum este cu adevărat. Fără să fim conștienți de acest lucru, vedem lucrurile așa cum vrem să le vedem și nu așa cum sunt.

În acest stadiu al relației nu există nimic de dovedit. Totul este roz, dorim să ne vedem și să petrecem mult timp timp cu persoana aleasă, vrem să ne cunoaștem. Pericolul de a ne umple de iluzii poate apărea.

Dovediți-vă dragostea cu fapte! Sentimentul de liniște pe care îl simțim după ce am reușit să fim cu persoana pe care o iubim face ca, odată cu anii, să întreprindem tot ce ne stă în putere ca dragostea să fie zilnică, constantă.

Acum, dragostea este demonstrată prin fapte, nu prin vorbe goale. Acea atingere a mâinilor, acel sărut sincer dat fără un motiv anume poate arăta celor doi parteneri că afecțiunea și dorința sunt încă vii, sunt acolo în sufletele lor.

Nu trebuie să renunțăm și să nu uităm că dragostea se bazează mult pe acte sincere, pornite din inimă. Cuvintele își au și ele rostul lor. Mai presus de orice, repet, rămâne fapta!

Un articol de Ileana Mlădinoiu

 

Loading...