Dacă o iubești, nu o distruge! Toți bărbații ar trebui să citească asta

Dacă nu ai iubi-o, nu ai fi cu ea. Însă fiindcă ești un om și, ca pe orice om, te definesc cele mai complexe sentimente, este foarte posibil să îți exprimi iubirea în mod greșit. Dacă nu o tratezi așa cum merită, orice relație poate să devină una toxică, distructivă. Ai face bine să o iubești în cele mai curate moduri posibile și să fii mereu atent la comportamentul tau.
Dacă o iubești, fă că ea să rămână așa, frumoasă, veselă, plină de viață, completă. Este adevărat că ea este stăpâna vieții ei, însă aș vrea să înțelegi că și tu joci un rol extrem de important. Modul în care o tratezi se reflectă în modul în care ea se percepe pe sine. De tine depinde dacă ea va străluci sau nu. Este ca o statuie fragilă în mâinile tale și trebuie să ai grijă să nu o spargi.
Dacă o iubești, nu o distruge. Gândește-te că a mai fost distrusă înainte și încă o lovitură nu va mai fi capabilă să suporte. Dacă a ales să fie cu tine, înseamnă că a trecut peste orice temere și nesiguranță și are maximă încredere în tine. S-a pus pe sine în mainila tale.
Nu o dezamăgi. O distrugi atunci când îi spui că știi totul despre ea.

Ea nu e că o carte pe care o deschizi, o citești și apoi o lași. Ea este iubita ta ce așteaptă să fie descoperită în fiecare zi. Fii alături de ea, fii prezent – absența, atât fizică dar și mentală, doare cel mai tare.
Hraneste-i gândurile, emoțiile, ființa. Ai răbdare să îi cunoști sufletul.
Afla că o vei răni foarte tare să știe că nu o vrei, dar ai nevoie de ea. Iubește-o mereu, necondiționat, nu o iubi numai atunci când ai nevoie, nu te folosi de ea.
Stiu că și tu ai la rându-ți bagajul tău sentimental, dar nu-l aduce în relația cu ea. Pe ea nu trebuie să o iubești pentru că știi că te va repara. Pe ea trebuie să o iubești indiferent de starea în care tu te afli.
Existenta și dragostea ei vor umple fiecare părticică din tine, dar dacă ești cu ea doar pentru că tu te simți gol pe dinăuntru, află că o vei distruge.
Nu încerca să o schimbi. Este imperfectă la fel că și tine și trebuie să va acceptați unul altuia imperfecțiunile.
Ea vrea să fie cu tine complet naturală, fă-o să se simtă în largul ei.
Dacă tu îi arăți luna, ea îți va arată întreagă galaxie.
Dacă o vei trata corect, ea te va trata și mai bine.
Dacă o vei iubi, ea te va iubi și mai mult și nu te va uita.

Sursa – https://puteredefemeie.ro/2017/12/12/daca-o-iubesti-nu-o-distruge-toti-barbatii-ar-trebui-sa-citeasca-asta/