Dacă și tu crezi în noroc, iată cum îl poți atrage în viața ta

Nu este neobișnuit ca înainte de un eveniment mare sau de o întâmplare să ne bazăm pe încrucișarea degetelor sau lovirea în lemn pentru noroc, dar știați că aceste practici ar putea să vă facă „mai norocoși”, sporindu-vă încrederea, reducând nervozitatea și îmbunătățindu-vă performanţa?

Deși va fi întotdeauna dificil să demonstrezi dacă credința în noroc te face de fapt mai norocos, cercetările științifice susțin că, prin a crede în noroc, acest lucru îți crește încrederea și, la rândul său, performanța.

Studiul a descoperit cele mai populare 3 practici despre care se crede că aduc noroc. 30% dintre oameni credeau în noroc prin „bătutul în lemn”, 26% dintre oameni credeau că dacă  își încrucișează degetele, iar 14% credeau că ridicarea unui ban aducea noroc.

Cum să-ți construiești încrederea în viața de zi cu zi printr-o credință în noroc

Concentrându-vă pe rutinele „norocoase” atunci când vă simțiți nervos sau anxios înainte de un eveniment important; fie un interviu, o competiție sau doar în viața de zi cu zi, poate ajuta la construirea încrederii în sine.

Ducând atenția departe de presiunea asupra dvs., acest lucru vă poate ajuta să reduceți nervozitatea, la fel ca respirația profundă, concentrarea pe simbolul încrucișării degetelor vă ajută să vă concentrați și să eliminați elementele de nervozitate din conștiința voastră.

Toți avem capacitatea în viață de a reuși, dar unii dintre noi, din păcate, nu au încredere în momentele în care avem cea mai mare nevoie de ea. Prin plasarea credinței într-o practică, acest lucru va ajuta la creșterea încrederii și, la rândul său, la îmbunătățirea rezultatelor.

Data viitoare când vă confruntați cu o situație care vă face să vă simțiți nervos, să încercați o practică simplă de noroc, și veți simți încrederea că puteți realiza ce v-ați propus.