“Dacă ştii să trăieşti şi să te bucuri de viaţă, poţi să trăieşti şi sub o ramură de copac”

Atunci când nu ştii să te bucuri de ceea ce ai, dacă crezi că ai puțin şi nu vezi bogăția vieții tale de acum, frumusețea şi măreția ei, viața te va învața să apreciezi ceea ce ai avut.

Bucură-te de ceea ce ai acum în viața ta, de tot ce te înconjoară, de oamenii care te iubesc, de sănătatea ta, de puterea de a realiza lucruri noi în fiecare zi, de lucrurile mărunte şi simple, de soare, ploaie şi vânt, de tot ceea ce îți aduce un zâmbet pe buze, un strop de fericire în suflet, bucură-te de gânduri frumoase, de sentimentele tale, de frumusețea fiecarei zile până când timpul nu te va obliga să priveşti în urmă şi să regreți…

Privesc deseori la oamenii care se ceartă din nimicuri, care se supără din nimicuri, care jignesc din nimicuri şi nu pot să nu mă întreb, de ce nu înţeleg aceşti oameni că viaţa e scurtă?
Că ziua de mâine nu-i asigurată nimănui, există doar o speranţă în noi şi uneori trăim de parcă am trăi o veşnicie. Viaţa e scurtă şi dificilă, viaţa nu ne spune cum să o trăim, dar ne arată deseori că ne poate fulgera ca nimeni altcineva.

Trăiţi viaţa frumos! Nu vă mai supăraţi din nimicuri ci bucuraţi-vă că sunteţi în viaţă. Amintiţi-vă în fiecare zi că sunt oameni care ar da orice să poată merge nu mai zic de alergat, ar da orice să audă, să vadă, să simtă…ar da orice să aibă o viaţă normală…viaţa e scurtă, nu uitaţi acest lucru simplu.