Cu Tine, Doamne, nimic nu e prea greu și nimeni nu mă va putea pune la pământ

Dacă tu te ai pe tine, nu mai ai nevoie de nimic. Lasă tot ce-a fost în urmă, crezi în propriile tale puteri. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te doboare. Șterge lacrima ce-ți curge din adâncul sufletului și strânge pumnii cât poți de mult și luptă.

Nu mai asculta ce spune lumea, nu mai accepta niciun sfat și nicio vorbă de ocară. Creează-ți de azi propriile vise și dorințe, dă năvală în tine însuți și fă ce crezi că-ți este bine. Nu mai merită să pierzi timpul și nici să te abați din drumul tău. In drumul tau sunteti doar tu si Dumnezeu.

Nimeni nu se va opri în loc pentru tine, nimeni nu va putea să creadă în tine atât de mult cât o poți face tu. Dă voie vieții tale să fie armonie. Zâmbește, bucură-te, speră, iubește. Lasă tristețea deoparte că nu te ajută cu nimic. Dacă tu te ai pe tine, nu-ți mai trebuie nimic.

Nu ai nevoie de nimeni ca să te ridice, nu e nevoie de altcineva să-ți dea putere. Numai ridica ochii si vei gasi in El puterea de a merge mai departe.

Ai tot ce-ți trebuie pentru a trăi frumos. Ai darul să realizezi lucruri mărețe. Nu te mai lăsa păgubaș din pricina altor lucruri. Ai dreptul să încerci fiindcă, dacă nu ai încercat, e tot un eșec.

Gândește-te doar că meriți mai mult și trebuie să gândești pozitiv. Nu uita că tot ce gândești se materializează. Fă loc în jurul tău, lasă-i în urma ta pe cei care nu te merită și vezi-ti de oamenii frumoși pe care-i ai în preajma ta.

Permite buzelor tale să zâmbească, dă-ți voie să speri la fericire. Iar dacă întâlnești un om care te iubește, nu-l rata. A venit cu un scop. Primește-l în viața ta ca pe un dar de la Dumnezeu. Căci El ți l-a trimis să-ți fie aproape, când mai ai momente grele și simți că te pierzi. Dă voie vieții tale să fie o binecuvântare.