Dacă vezi luna, vei vedea frumusețea lui Dumnezeu. Dacă vezi soarele, vei vedea puterea lui Dumnezeu. Dacă vezi o oglindă, vei vedea cea mai bună creație a lui Dumnezeu.

Toți suntem turiști, Dumnezeu este agentul nostru de turism care ne-a definit deja rutele, rezervările și direcțiile… Încrede-te în El și bucură -Viața este doar o călătorie! Așa că trăiește ziua de azi!
Mâine s-ar putea să nu mai fie.

Frumusețea strălucește în toată lumea, și Dumnezeu ne-o arată chiar și în cele mai gingașe, în cele mai slabe ființe. N-ați văzut ce frumusețe delicată, blândă, curată, emană petalele și corolele florilor de nu-mă-uita, de toporași, albăstrele, ghiocei și ale multor altora? N-ați simțit câtă curăție și frumusețe se află în aceste mici creații ale lui Dumnezeu? Nu v-ați gândit că aceste floricele ale lui Dumnezeu ne învață curăția și blândețea, de care ele sunt pline?

Când privim la stâncile puternice, abrupte, la vârfurile care sunt ascunse de norii întunecați, când în zi de ploaie stăm pe țărmul mării și vedem cum furtuna ridică valuri uriașe, care acoperă stâncile de pe mal, oare nu tresare inima noastră de emoție, contemplând puterea și forța naturii?

Dacă natura ascunde în sine atâta frumusețe, forță, putere și propovăduiește despre ea, atunci ce putem spune despre izvorul acestei puteri și frumuseți – ce putem să spunem despre Domnul Însuși?

 

Loading...