Dăruiește celor din jur tot ceea ce ți-ar plăcea și ție să primești

“Atunci cand esti un om corect si-ti traiesti viata frumos si demn, se vor gasi oameni care vor dori cu orice pret sa-ti strice reputatia, nascocind cele mai urate barfe si idiotenii. Vor tine neaparat ca ceilalti sa-si schimbe parerea despre tine, te vor rani si te vor jigni.

Vor face tot posibilul sa te vada la pamant. Se vor bucura atunci cand vei fi nefericit si vor fi tristi cand iti va reusi.

Fiind un om implinit, unii nu vor suporta sa te vada zambind si vor tine neaparat sa-ti strice pacea sufleteasca. Mereu vor spune ca ei pot face unele lucruri mai bine, te vor invinui pe nedrept, vor arunca in tine cu cele mai urate cuvinte.

Asa sunt oamenii, nu suporta ca altii sa fie fericiti atunci cand ei sufera in tacere, mereu au senzatia ca ceilalti au o viata mai usoara decat ei, chiar daca nu e asa. Oamenii sunt egoisti, niciodata nu vor lua exemplu de la cel care a ajuns la un nivel mai inalt, scrie devorbacutine.eu.

Orice s-ar intampla, nu ceda. Traieste cum doresti tu si iubeste pe cine vrei. Nu asculta de cei straini, deoarece nu toti iti vor binele. Un zambet poate ascunde atatea ganduri urate. O imbratisare poate fi falsa, iar un sfat mediocru iti poate distruge visurile.

Crede in tine si nu uita: degeaba oamenii iti vor raul, daca Dumnezeu iti vrea binele. Atat timp cat EL vrea ca tu sa fii fericit mereu vei gasi putere sa te ridici din genunchi, te vei corecta si de fiecare data te vei stradui sa fii cea mai buna versiune a ta.

Atunci cand esti iubit de EL nimeni nu te poate distruge in mii de bucati, nimeni nu-ti poate lua ce ai tu mai scump. Degeaba oamenii iti vor raul, daca Dumnezeu iti vrea binele.”

citat cu autor anonim