Dăruiește zâmbetul tău cui merită, dragostea celui ce te iubește și viața celui ce este mereu lângă tine

Iubește-l pe cel care merită lacrimile tale. Cel care este suficient de curajos să ţi le șteargă și să te facă să zâmbești din nou…
Alege să-l iubești pe cel care merită lacrimile tale. Cel care este suficient de curajos să ţi le șteargă și să te facă să zâmbești din nou, pentru că fericirea ta este și fericirea lui.
Alege să-l iubești pe cel care va iubi neajunsurile și imperfecțiunile tale. Cel care vede în tine o zeiță, chiar dacă faci unele greșeli.

Pentru că deja a văzut ce persoană frumoasă eşti, cu toate cicatricile din interiorul tău. Nu trebuie să te prefaci că eşti puternică și independentă, deoarece știi că există cel care va fi mereu lângă tine când eşti slabă.
Alege să-l iubești pe cel care poate te-a dezamăgit, dar în același timp, îl vezi ca o persoană care va încerca să-şi răscumpere vina și neajunsurile sale.
Cel care nu se teme să arate stupid, doar ca să te facă să râzi. Cel care nu renunță, indiferent cât este de greu, pentru că știe că meriți.

Alege să-l iubești pe cel care îşi vede viitorul cu tine (și invers). Cel care-şi face planuri cu tine, pentru că are încrederea că te-ai întâlnit cu un motiv. Pentru că viața cu tine îi aduce fericire.
Alege să-l iubești pe cel care te iubește complet, nu doar anumite părți ale tale. Cel care e mândru să te arate lumii, pentru că știe cât de norocos este că te-a întâlnit.

Alege să-l iubești pe cel care te inspiră să visezi, te inspiră să devii mai bună. Cel care nu vrea să schimbe nimic în tine, pentru că te iubește așa cum ești. Cel care îți susține visurile și aspirațiile, pentru că vrea să te dezvolți și să înflorești.
Alege să-l iubești pe cel în care ai încredere, cel care merită lacrimile și durerea ta. Omul pentru care te-ai rugat și pe care l-ai așteptat toată viața.