De azi e toamnă…

Nu stiu voi cum simtiti dar pentru mine, chiar daca afara este extrem de cald si in termometre 30 de grade…pentru mine pe 1 septembrie vine toamna, incepe anotimpul meu preferat.

Iubesc toamna, dar am invatat ca trebuie sa iubim orice anotimp si orice zi din viata noastra pentru a putea sa fim cu adevarat fericiti.

Toamna mea e frumoasa, uneori prea friguroasa, dar tot ramane frumoasa. Imi place sa privesc viata si tot ce ma inconjoara intr-o manierea pozitiva, tocmai din acest motiv, imi plac toate anotimpurile. Vreau sa vad partea frumoasa in tot, indiferent de vreme sau timp.

Sa va spun si voua de ce iubesc si toamna? O iubesc pentru ce imi ofera, imi ofera emotii, amintiri, prietenii, zambete, roua dimineata, cafele fierbinti cu putina scortisoara, frunze aramii, copaci colorati frumos, seri linistite si calde, lumanari parfumate, iubire neconditionata, fulare pufoase si moi, saruturi calde, oameni pe care ii iubesc.

Imi ofera ceea ce sunt zi de zi. O iubesc pentru ca ma obliga sa ma bucur de soare mai mult, sa il privesc cu mai multa iubire si mai multa apreciere. Ma obliga sa privesc copacii mai des, pentru ca stie ca iarna o sa se asterne peste ei si o sa ii lase dezgoliti, ma obliga sa beau un ceai cald plin de arome de iubire, fericire si tot ce e mai frumos.

Uneori ma obliga sa iubesc si ploaia. O iubesc si pe ea, chiar daca, uneori, toamna abuzeaza prea mult de prezenta ei. E frumoasa si plina de miresme. Imi place mirosul ei cand pe jos se astern frunze si miroase a toamna cu adevarat, a toamna mea, a voastra, a tuturor.

Iubiti, sperati, luptati si ganditi-va ca suntem inconjuarti, la tot pasul, de frumos si de iubire!

Toamna frumoasa si plina de speranta si iubire (mereu o sa va reamintesc sa iubiti si sa va iubiti, e cel mai important) !